Якщо ви не любите печінку, ви не вмієте її готувати: ТОП-4 поради, з якими продукт буде неймовірним

Будь-який вид печінки можна приготувати смачно, якщо знати про деякі секрети. Кожна деталь важлива, розповідаємо про них разом із Ukr.Media, передають Патріоти України.

Як правильно підібрати спеції

Для яловичої та свинячої печінки найкраще підійде розмарин. До яловичої також додають орегано, базилік, мускатний горіх. Якщо вам подобається смак чебрецю та естрагону, додайте його. Часник, перець, паприка та лимонна цедра підійдуть до всіх трьох видів печінки, проте найкраще — до свинячої і курячої.

Не більше сантиметра товщини шматків

Є ще один важливий момент, якому слід приділити увагу. Це стосується товщини нарізки. Рекомендація, яка стосується всіх видів печінки — скибочки повинні бути не грубіші, ніж один сантиметр.

Не складайте щільно

Під час смаження будь-якого виду печінку важливо робити це виключно на добре розігрітій олії. Кожен шматок слід обваляти в борошні. При цьому не варто викладати багато шматків відразу, печінка повинна лежати на сковороді вільно.

Сіль — в останній момент

Будь-які спеції до печінки додають лише після того, коли просмажиться одна сторона і ви перевернете шматок на другу. Сіль слід додавати на заключному етапі смаження.

Що станеться з вашим тілом, якщо назавжди відмовитися від кави

середа, 22 жовтень 2025, 23:10

Відмова від кави може дати кілька відчутних ефектів, і вони залежать від того, наскільки регулярно ви її вживали раніше, передають Патріоти України.

Картопля пролежить на 6 місяців довше без проростання! Є секрет

середа, 22 жовтень 2025, 18:45

Якщо ви втомилися від того, що картопля швидко проростає або стає зморщеною, Tesco поділилися простим лайфхаком, який допоможе зберегти її свіжою на шість місяців довше, передають Патріоти України. Головні поради для довгого зберігання картоплі:. Карто...