Якщо ви не любите печінку, ви не вмієте її готувати: ТОП-4 поради, з якими продукт буде неймовірним

Будь-який вид печінки можна приготувати смачно, якщо знати про деякі секрети. Кожна деталь важлива, розповідаємо про них разом із Ukr.Media, передають Патріоти України.

Як правильно підібрати спеції

Для яловичої та свинячої печінки найкраще підійде розмарин. До яловичої також додають орегано, базилік, мускатний горіх. Якщо вам подобається смак чебрецю та естрагону, додайте його. Часник, перець, паприка та лимонна цедра підійдуть до всіх трьох видів печінки, проте найкраще — до свинячої і курячої.

Не більше сантиметра товщини шматків

Є ще один важливий момент, якому слід приділити увагу. Це стосується товщини нарізки. Рекомендація, яка стосується всіх видів печінки — скибочки повинні бути не грубіші, ніж один сантиметр.

Не складайте щільно

Під час смаження будь-якого виду печінку важливо робити це виключно на добре розігрітій олії. Кожен шматок слід обваляти в борошні. При цьому не варто викладати багато шматків відразу, печінка повинна лежати на сковороді вільно.

Сіль — в останній момент

Будь-які спеції до печінки додають лише після того, коли просмажиться одна сторона і ви перевернете шматок на другу. Сіль слід додавати на заключному етапі смаження.

ТОП-6 підступних причин, чому шкіра може передчасно постаріти

четвер, 29 лютий 2024, 17:15

Можна витрачати багато грошей на коштовні зволожувачі для обличчя та дорогу косметику, неухильно дотримуватися усіх вимог до догляду за шкірою, та іноді навіть невинні щоденні звички зведуть нанівець усі наші старання. Звичайно, одні звички не так легк...

Перша відмінність, яку ви помітите, розповість про ваш характер. Простий психологічний тест

четвер, 29 лютий 2024, 16:14

Між двома дуже схожими картинками, представленими нижче, насправді є кілька відмінностей. Яку з них ви помітили першою? Не думайте довго, саме перша відмінність розповість про ваш характер, передають Патріоти України. Отже, яка відмінність ваша? Ви ува...