Якщо збився пуховик після прання: ТОП-4 простих способи повернути речі колишній вигляд

Зазвичай вибір та покупка пуховика доставляє дівчатам безліч проблем. У пошуках ідеального фасону та кольору, представниці прекрасної статі не думають про те, як за ним потім доглядатимуть, передають Патріоти України.

Якщо пуховик світлий, його доведеться частіше прати, а це може призвести до того, що наповнювач може збитися. Також важливу роль відіграє і вид "нутрощів" - пух (він ще й може виділити жир при пранні та остаточно зіпсувати річ), холлофайбер або інший сучасний наповнювач. У будь-якому випадку, будь-який з них може збитися. Як виправити цю ситуацію?

Найпростіший, але тривалий – розбити грудки руками . Для цього можна зручно вмоститися перед телевізором, взяти пальто в руки і, намацуючи кожну грудку, розминати її, а потім розмістити по місцях.

Можливо, це прозвучить дивно, але розбити грудки можна палицею, наприклад, ручкою від шабри. Для цього куртку або пальто потрібно розкласти на рівній поверхні та побити палицею.

Не гірший варіант - пилосос. Знімаємо основну насадку, вмикаємо середній режим і водимо трубкою по куртці, розподіляючи наповнювач.

І ще один, найпростіший варіант, покласти пуховик у пральну машинку, покласти туди ж тенісні м'ячики (або кульки з фольги) та включити режим віджиму

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...