
Зараз листова зелень, яка дуже корисна для здоров'я і без якої не обходиться практично жодна страва, продається в супермаркетах та на ринку цілий рік. Вона нагадує нам про літо, яке пройшло так швидко, передають Патріоти України.
Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом чудового зеленого соусу, який можна використовувати для салатів та інших страв. Готується цей соус так просто, що ви здивуєтеся. Комбінуйте всю зелень, що є у вас у холодильнику: руколу, петрушку, кріп… Такий соус надасть стравам нотки свіжості.
— Якщо відкрити холодильник, більшість напевно має зелень, яка починає псуватися, — каже Елла Іванова. — З неї можна приготувати чудовий соус.
Зелений соус
- 150 -200 г будь-якої зелені
- Сіль
- Перець
- 1−2 зубочки часнику
- 2−3 столові ложки олії
- 1 столова ложка яблучного оцту
- За бажанням додаємо перчик чилі, бальзамічний крем, цукор.
Усі інгредієнти з'єднати та пропустити через блендер. Подавайте у гарній соусниці. Привчайте дітей до естетики. І приємного апетиту вам та вашим близьким!
Сумка - це не просто аксесуар. Для когось вона суто практична, для когось - частина стилю та спосіб заявити про себе. Але експерти з мови тіла, зокрема американська спеціалістка Патті Вуд, переконують: те, як ви носите сумочку, може розповісти про вашу...
Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...