Будь-яка каша є відмінним гарніром до м'ясних, рибних та овочевих страв. Фахівці рекомендують їсти крупи 2-3 рази на тиждень. Існує міф, що вранці потрібно обов'язково їсти вівсяну кашу, фахівці ж навпаки стверджують, що вранці потрібно їсти білкові продукти, а вівсяну кашу або суп краще їсти на обід, вона ситна і добре наситить або ж гречану кашу, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами від фахівців, яку кашу категорично не можна їсти щодня.
На думку експертів, щодня не можна їсти саме вівсяну кашу. По-перше, тому що вона дуже калорійна і може дуже швидко призвести до набору ваги. По-друге, у ній є фітінова кислота, яка не дає організму повноцінно засвоїти кальцій!
Їсти вівсянку фахівці рекомендують не більше одного разу на тиждень, і при цьому потрібно вибирати не кашу швидкого приготування, а плющену, яку потрібно варити не менше 15-20 хвилин.
Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...