Яку кашу не можна їсти щодня і чому - несподівана відповідь експертів

Будь-яка каша є відмінним гарніром до м'ясних, рибних та овочевих страв. Фахівці рекомендують їсти крупи 2-3 рази на тиждень. Існує міф, що вранці потрібно обов'язково їсти вівсяну кашу, фахівці ж навпаки стверджують, що вранці потрібно їсти білкові продукти, а вівсяну кашу або суп краще їсти на обід, вона ситна і добре наситить або ж гречану кашу, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами від фахівців, яку кашу категорично не можна їсти щодня.

На думку експертів, щодня не можна їсти саме вівсяну кашу. По-перше, тому що вона дуже калорійна і може дуже швидко призвести до набору ваги. По-друге, у ній є фітінова кислота, яка не дає організму повноцінно засвоїти кальцій!

Їсти вівсянку фахівці рекомендують не більше одного разу на тиждень, і при цьому потрібно вибирати не кашу швидкого приготування, а плющену, яку потрібно варити не менше 15-20 хвилин.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...