Який алкоголь найшкідливіший на Новий рік - краще його не пити на святковому застіллі!

На новорічному столі поряд із закусками та десертами повинні бути і алкогольні напої. І це, дуже часто, не лише шампанське. Але варто пам'ятати, що є й таке спиртне, яке вживати буде досить шкідливо, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, які напої не варто вживати у новорічну ніч. На організм вони вплинуть досить погано.

Якщо ви не хочете, щоб на ранок після застілля у вас боліла голова – не варто вживати алкогольні коктейлі. Справа в тому, що в таких напоях, як правило, поєднаний різний алкоголь, тому й ефект непередбачуваний. Також, в коктейлях може бути надмірна кількість цукру. що також дуже шкідливо.

Якщо мова йде про віскі та коньяк – від них також краще відмовитись. В таких напоях містяться дубильні речовини. Тому якщо поєднувати їх з різноманітними жирними закусками і салатами – вам може стати погано.

Яким напоям все ж віддати перевагу

В нічний час краще випити 1-2 келихи не дуже міцного алкоголю. Наприклад, біле сухе вино. При цьому, важливо нормально поїсти перед вживанням алкоголю, а також в перерві між келихами пити достатньо води.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...