Піца стала однією з найулюбленіших страв не лише в Італії, а й у всьому світі. Випічку можна купити, але краще зробити своїми руками, адже це так просто, передають Патріоти України.
Пропонуємо простий рецепт тіста, яке виходить м'яким та дуже смачним – з будь-якою начинкою.У класичному варіанті піца готується на безріжжовому тісті. Однак пишнішою і ситнішою вона вийде на здобному. Вам знадобляться такі інгредієнти:
В першу чергу потрібно приготувати опару. Для цього з'єднайте воду, цукор, дріжджі та столову ложку борошна, розмішайте та накрийте рушником. Залишіть на 15 хвилин – щоб дріжджі активувалися.
Потім додайте сіль, і головний інгредієнт – оливкову олію, яка зробить тісто ніжнішим та еластичнішим. Просійте борошно, але не вводьте його відразу. Додавайте потроху, щоб не забити тісто – воно має бути повітряним. Борошна може знадобитися трохи більше або менше від зазначеної норми.
Вимішуйте тісто до того моменту, коли воно перестане липнути до рук. Покладіть його в миску, змащену оливковою олією. Накрийте ємність харчовою плівкою та залиште на 40 хвилин. За цей час тісто збільшиться вдвічі. Розділіть його на дві частини, розкотіть до потрібної форми та сформуйте бортики.
Залишається викласти начинку, залишити на 15 хвилин, після чого відправити в духовку. Піца випікається максимум 15 хвилин за температури 180-200 градусів
Хоча наші мами та бабусі вчили нас викидати шкірки від овочів та фруктів, існує шість продуктів, які чистити не потрібно, адже так вони містять більше поживних речовин, корисних для нашого організму. Про це розповідають в AllRecipes, передають Патріоти...
Носіння годинника на внутрішній стороні зап'ястя часто асоціюється з військовими та працівниками правоохоронних органів. Цей спосіб може здаватися незвичним для цивільних, але він має під собою ряд вагомих причин, що кореняться в тактичній необхідності...