Який інгредієнт потрібно додати в тісто, щоб приготувати млинці з дірочками

Далеко не завжди хочеться ласувати щільними млинцями, тому господині експериментують із текстурою цієї популярної страви. передають Патріоти України.

Багатьом подобається, коли млинці виходять мереживними та тоненькими, оскільки вони буквально тануть у роті. Однак таку страву приготувати набагато складніше, ніж здається на перший погляд. До тіста потрібен особливий підхід, щоб подавати до столу млинці в дірочку.

У чому полягають головні секрети

Насамперед варто правильно підготувати борошно. Досвідчені кулінари завжди її просівають, оскільки це допомагає позбутися різного сміття та грудочок.

Також завдяки цьому тісто вийде “легшим”, оскільки воно насичується киснем.

Але це єдиний секрет.

Щоб млинці вийшли мереживними, без соди обійтися не вийде.

Важливо розрахувати правильну кількість кулінарного порошку, тому що через надлишок інгредієнта млинці виходять занадто жорсткими, що псує враження.

Тому на 2 склянки борошна варто брати трохи більше 1 чайної ложки соди.

Не варто гасити її за допомогою оцту. Краще скористатися окропом.

Ми досі купуємо їх щодня - ці продукти непомітно нищать суглоби та роблять біль сильнішим. Лікарі б'ють на сполох

неділя, 7 грудень 2025, 11:09

Багато людей живуть із хронічним болем у суглобах. Найчастішими причинами лікарі називають надмірну вагу, сидячий спосіб життя, перевантаження суглобів і старі травми, передають Патріоти України. Але мало хто здогадується, що звичайні продукти з магази...

Їжте ці “фрукти довголіття” - вони омолоджують кишечник і зміцнюють серце

неділя, 7 грудень 2025, 10:07

Багато хто вважає фрукти абсолютно безпечною перекускою, але це не завжди так, передають Патріоти України. Значна частина фруктів містить багато простих цукрів, що перевантажують підшлункову залозу та печінку й можуть спричиняти набір ваги. Фахівці рад...