Який інгредієнт потрібно додати в тісто, щоб приготувати млинці з дірочками

Далеко не завжди хочеться ласувати щільними млинцями, тому господині експериментують із текстурою цієї популярної страви. передають Патріоти України.

Багатьом подобається, коли млинці виходять мереживними та тоненькими, оскільки вони буквально тануть у роті. Однак таку страву приготувати набагато складніше, ніж здається на перший погляд. До тіста потрібен особливий підхід, щоб подавати до столу млинці в дірочку.

У чому полягають головні секрети

Насамперед варто правильно підготувати борошно. Досвідчені кулінари завжди її просівають, оскільки це допомагає позбутися різного сміття та грудочок.

Також завдяки цьому тісто вийде “легшим”, оскільки воно насичується киснем.

Але це єдиний секрет.

Щоб млинці вийшли мереживними, без соди обійтися не вийде.

Важливо розрахувати правильну кількість кулінарного порошку, тому що через надлишок інгредієнта млинці виходять занадто жорсткими, що псує враження.

Тому на 2 склянки борошна варто брати трохи більше 1 чайної ложки соди.

Не варто гасити її за допомогою оцту. Краще скористатися окропом.

Не робіть помилок! Чому картопляне пюре стало сірого кольору та з грудочками

субота, 5 жовтень 2024, 12:13

Зварити картоплю та потовкти її - простий рецепт пюре. Насправді, все дещо складніше. Улюблене пюре може не сподобатися, бо воно стало сірим, з грудочками та навіть сухим. Потрібно виправити помилку, яку багато людей допускають при приготуванні пюре. Н...

Коли потрібно лягати спати, щоб виспатися:? Вчені назвали ідеальний час

субота, 5 жовтень 2024, 11:39

Експерти дійшли висновку, що є ідеальний час відходу до сну, який допоможе виспатися і бути відпочилим наступного дня, передають Патріоти України. Як пише Mirror, не секрет, що сон життєво необхідний людському організму, адже саме в цей час він відновл...