Далеко не завжди хочеться ласувати щільними млинцями, тому господині експериментують із текстурою цієї популярної страви. передають Патріоти України.
Багатьом подобається, коли млинці виходять мереживними та тоненькими, оскільки вони буквально тануть у роті. Однак таку страву приготувати набагато складніше, ніж здається на перший погляд. До тіста потрібен особливий підхід, щоб подавати до столу млинці в дірочку.
Насамперед варто правильно підготувати борошно. Досвідчені кулінари завжди її просівають, оскільки це допомагає позбутися різного сміття та грудочок.
Також завдяки цьому тісто вийде “легшим”, оскільки воно насичується киснем.
Але це єдиний секрет.
Щоб млинці вийшли мереживними, без соди обійтися не вийде.
Важливо розрахувати правильну кількість кулінарного порошку, тому що через надлишок інгредієнта млинці виходять занадто жорсткими, що псує враження.
Тому на 2 склянки борошна варто брати трохи більше 1 чайної ложки соди.
Не варто гасити її за допомогою оцту. Краще скористатися окропом.
Токсичні люди часто маскуються під друзів або колег, але їх видають певні слова та фрази, передають Патріоти України. 1. «Це твоя вина» Вони перекладають відповідальність на інших, аби маніпулювати ситуацією. 2. «Я просто жартую» Це виправдання для о...
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...