
Далеко не завжди хочеться ласувати щільними млинцями, тому господині експериментують із текстурою цієї популярної страви. передають Патріоти України.
Багатьом подобається, коли млинці виходять мереживними та тоненькими, оскільки вони буквально тануть у роті. Однак таку страву приготувати набагато складніше, ніж здається на перший погляд. До тіста потрібен особливий підхід, щоб подавати до столу млинці в дірочку.
Насамперед варто правильно підготувати борошно. Досвідчені кулінари завжди її просівають, оскільки це допомагає позбутися різного сміття та грудочок.
Також завдяки цьому тісто вийде “легшим”, оскільки воно насичується киснем.
Але це єдиний секрет.
Щоб млинці вийшли мереживними, без соди обійтися не вийде.
Важливо розрахувати правильну кількість кулінарного порошку, тому що через надлишок інгредієнта млинці виходять занадто жорсткими, що псує враження.
Тому на 2 склянки борошна варто брати трохи більше 1 чайної ложки соди.
Не варто гасити її за допомогою оцту. Краще скористатися окропом.
Зберегти смакові якості будь-якого хліба можна заморожуванням. Заморожувати хліб можна не більше, ніж на один місяць, передають Патріоти України. А як зберігати хліб з магазина кілька днів, щоб він не покривався плісенню? Для тривалого зберігання хліб ...
Час засинання може впливати на здоров’я не менше, ніж сама тривалість сну. Вчені стверджують: існує так звана "золота година", у яку найкраще лягати спати, незалежно від того, жайворонок ви чи нічна сова, передають Патріоти України. Дослідження Європей...