Курку зазвичай фарширують різноманітними крупами або овочами. Але м'ясо все одно може вийти сухим. Тому щоб додати соковитості та яскравого смаку - найкраще обрати апельсини, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитої запеченої курки з апельсинами опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком vika_momstory в Instagram.
Інгредієнти для розчину:
Інгредієнти:
Для золотистої скоринки:
Спосіб приготування:
1. Курку промиваємо, зрізаємо зайвий жир і сальні залози.
2. Для сольового розчину в каструлю з водою додайте сіль, цукор, часник, паприку та перець і добре перемішайте до повного розчинення солі.
3. Зробіть проколи в м’ясі за допомогою зубочистки або голки та помістіть курку в розсіл. Накрийте каструлю кришкою і залиште в холодильнику на ніч.
4. Для маринаду змішайте 1 ст. л. медової гірчиці, 2 зубчики натертого часнику, 2 ст.л. соєвого соусу, з апельсина зніміть цедру і вичавіть сік з половини апельсина і додайте в маринад, додайте сік половини лимона, 0,5 ч. л. солі та 1 ч.л. лимонного перцю.
5. Розмішайте до однорідності. Курку дістаньте з розсолу, обсушіть паперовим рушником і натріть апельсиновим маринадом з усіх боків, залиште на годину для маринування. Залишки соусу залиште.
6. Далі нафаршируйте середину шматочками апельсина, лимона і гілочками розмарину. Зав’яжіть ноги та підверніть крильця під спину.
7. Духовку розігрійте до 180 градусів. Помістіть курку на деко накрийте фольгою. Запікайте курку 30 хвилин, потім зніміть фольгу, змастіть рештками маринаду і запікайте ще 30 хвилин.
8. Для золотої скоринки змішайте 1 ст.л. меду, 2 ст. л. соєвого соусу і 2 ст. л. оливкової олії. Змастіть курку і запікайте ще 10-20 хвилин до повної готовності.
В цьому тесті на особистість ти дізнаєшся свою найбільшу перевагу залежно від того, що ти побачиш на зображенні. Усе, що потрібно, - це швидко поглянути на картинку, а потім, залежно від того, що перш за все приверне твою увагу, ти дізнаєшся результат,...
Щонайменше третина смертей у світі спричинена лише чотирма продуктами — до такого висновку дійшла професорка Анна Гілмор, директорка Центру громадського здоров’я XXI століття при Університеті БатаЮ передають Патріоти України. У коментарі іспанському ви...