Який колір волосся омолоджує після 50 років: ТОП-7 порад щодо фарбування, які творять дива

Кажуть, чим старшою ви стаєте, тим у світліший колір потрібно фарбувати волосся. Особливо це актуально після 50 років - у цьому віці фарба для волосся є фантастичним засобом проти старіння. Це потужна зброя, яку може використовувати кожна жінка після 50, і яка дійсно може зупинити час, передають Патріоти України.

Зараз існує багато технік фарбування волосся, і вони стали досконалішими. Тенденції фарбування волосся прискорюються, але незмінним залишається одне: колір волосся впливає на нашу зовнішність, покращує її і змінює до невпізнання. Тим більше, що волосся після 50 років змінює структуру, а колір буквально просить оновлення.

Сьогодні ми розповімо вам про те, який колір волосся омолоджує після 50, а яке модне фарбування 2022 краще уникати, щоб не додати собі зайвих років. Ці 7 простих порад допоможуть вам освіжити образ і візуально виглядати на 10 років молодшою.

Який колір волосся омолоджує після 50 років: 7 порад щодо фарбування

Теплий колір

Запам'ятайте, колір волосся омолоджує, але тільки якщо це теплий колір, а не холодний. Наймодніший колір волосся 2022 для жінок за 50 - полуничний блонд. Також на особливу увагу заслуговує колір волосся карамель, рожеве золото і бронзовий.

Сиве волосся

Якщо ваше волосся посивіло, то ідеальним для вас буде платиновий блонд або варіант, коли на білявому волоссі будуть теплі відблиски. Винятком з правил буде пастель - це не теплий колір. Пастель на сірому або білому тлі – це модний колір волосся після 50.

Природний колір

Ще одне важливе правило, яке повинні пам'ятати жінки після 50: потрібно залишатися якомога ближче до свого природного кольору волосся. Кардинальні зміни, звичайно, ж, не виключені, але якщо шукаєте колір волосся для омолодження, то краще прислухатися до природи.

Темний колір

Якщо вам подобається темний колір і ви хочете бути брюнеткою, то все одно уникайте чорного або дуже темного кольору волосся. Безумовно, пофарбувати волосся в темний колір можна в домашніх умовах, ця процедура не вимагає особливих умінь, проте не вибирайте дуже темні відтінки – вони дико старять.

Занадто світле волосся

Якщо хочете знати, як скинути 10 років за допомогою фарбування волосся, то врахуйте і те, що ваше волосся не повинно бути занадто світлим. Завжди повинен бути певний контраст між вашим кольором волосся і відтінком вашої шкіри, інакше шкіра вашого обличчя набуде жовтуватого кольору з плямами.

Балаяж або мелірування

Для тих, хто вважає за краще фарбувати волосся в техніці балаяж або мелірування, є одне золоте правило: волосся повинне бути трохи темніше біля коренів, а кінці – світліші, але у жодному разі не навпаки.

Світлі пасма

Якщо ви не хочете повністю фарбувати волосся, то зробіть кілька світлих пасом, які будуть красиво обрамляти обличчя. Це модне фарбування 2022, яке пом'якшує риси обличчя, освіжає образ і візуально омолоджує його.

Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах - шикарний результат гарантовано

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:12

Якщо раніше ви ніколи не маринували рибу, прийшов часце виправити. Рецепт дуже простий та легкий. Ніяких довгих варінь маринадів та очікувань, передають Патріоти України. А рибка виходить така смачна, що ви раз за разом будете хотіти її робити та їсти....

Чому хворі зуби мають негативний вплив на загальний стан дитячого організму?

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:27

Стан ротової порожнини безпосередньо впливає на організм людини, при чому в багатьох аспектах відразу. Якщо ми говоримо про дитину, слідкувати за здоров'ям зубів потрібно обов'язково, і робити це треба дуже ретельно. . Слід розуміти, що молочні зубки ...