Успіх сирників лише частково залежить від якості кисломолочного сиру. Тут все пов’язано - кількість цукру, яєць, борошна, солі, передають Патріоти України.
Це все потрібно врахувати, якщо ви прагнете приготувати пишні та соковиті сирники. Розберемося, чи може дієтичний знежирений кисломлолчний сир все зіпсувати.
Який кисломолочний сир для сирників кращий
Не можна сказати, що прямо все в сирниках засноване на якості кисломолочного сиру. Наприклад, сухі та забиті вони виходять через надлишки борошна. Але й вологими можуть вийти через такий самий кисломолочний сир.
Який кисломолочний сир вибрати
По-перше, свіжий, сухий і тільки не кислий, інакше доведеться додавати багато цукру, а через нього заготовки попливуть прямо на сковороді.
По-друге, не варто вибирати вологий або зернистий кисломолочний сир. Бо тоді доведеться додати багато борошна або манки, через що вони вийдуть плоскими і несмачними.
По-третє, через сухий кисломолочний сир сирники розвалюються.
По-четверте, жирність. Якщо ви рахуєте калорії, то будьте готові, що з знежиреним кисломолочним сиром страва не вийде. Потрібно взяти продукт хоча б із маркуванням 5%. Якщо сидіти на дієті ні до чого, то найкращих результатів можна буде досягти з сиром з жирністю 9-10%.
Пропорції
Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...
Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...