Який подарунок з намальованих ви оберете? Це розповість, що вам приносить радість по-справжньому

Іноді наші асоціації грають з нами злі жарти, наприклад, можуть розповісти щось про нас і наш характер, передають Патріоти України.

Психологи склали для вас тест, який покаже, що саме приносить вам справжню радість.

Подарунок № 1

Якщо ви вибрали саме перший подарунок, то найбільше ви любите елемент несподіванки. Вам подобається, коли роблять сюрпризи і відбувається щось хороше, що ви зовсім не очікували. Також ви і самі не проти зробити кому-небудь сюрприз, це приносить вам неймовірні емоції і щастя. Подарунки вам подобаються більше не тому, що у вас будуть нові речі, а тому що ви просто щасливі, що можете комусь зробити сюрприз.

Подарунок № 2

Радість і щастя приносить вам навчання, пізнання чогось нового, якщо ви вибрали саме другий подарунок. Ви обожнюєте розуміти, наскільки багато ви знаєте. Для вас найвища похвала – коли хтось оцінює ваші розумові здібності. Ви зважаєте професіоналом у своїй сфері і всі справи намагаєтеся робити чітко, до всього підходите відповідально і з почуттями.

Подарунок № 3

Третій подарунок неодмінно говорить про вашу життєрадісність. Тому так складно буде сказати, що саме вас обрадує. Ви можете бути щасливим буквально з будь-якої причини, тому що радість виходить у вас зсередини і все, що потрібно – це просто випустити її зі свого серця. Немає нічого приємнішого, ніж усвідомленням повного щастя, коли навколо все спокійно і чисто.

Подарунок № 4

Ви дуже любите відчувати себе матеріально незалежною, якщо вашу увагу привернув саме четвертий подарунок. Все тому, що для вас є чітке бачення, що будь-які радості можна придбати тільки за гроші. Через це нічого не потішить вас так сильно, як, наприклад, раптова премія до зарплати або несподівана спадщина невідомого родича.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...