Який светр варто купити цієї зими: ТОП-7 модних трендів - всі будуть у захваті (фото)

Не тільки осінній, але і зимовий базовий гардероб не може обійтися без теплих і затишних светрів, які рік за роком невпинно радують модниць привабливими і стильними новинками моделей. Модні светри зручні і універсальні, зігрівають нас теплом в негоду, підкреслюють наші достоїнства і успішно приховують недоліки, зазначають Патріоти України.

Стиліст Ксенія Господинова розповіла в Instagram, які светри будуть в тренді взимку 2021-22 і запропонувала яскраві та актуальні ідеї для покупок.

Які светри будуть в тренді взимку 2021-22:

На блискавці - самий трендовий светр в цьому сезоні, комбінуємо з брюками, джинсами, надягаємо під об'ємні жакети.

Оверсайз - об'ємний величезний светр, найкраще поєднується з вузькими штанами і спідницями, робить акцент на верхній частині образу.



Молочний/бежевий - часто взимку віддають перевагу темним тонам, але зробити лук свіжіше і стильніше допоможе одяг в бежевому або молочному кольорі.



Базовий - з ним надягаємо модний яскравий одяг, базовий светр зробить образ врівноваженим.



Чорно-білий принт - такі светри виглядають цікаво, щоб отримати трендовий образ, поєднуйте з насиченими яскравими кольорами, але навіть з джинсами у вас вийде цікавий лук.



Жилет - зручна і трендова річ, може бути як в базових кольорах, так і в яскравих, поєднуйте з футболками, боді, сорочками або можна надягати на голе тіло/під топи.



Соковиті кольори - цієї зими особливо в тренді будуть яскраві кольори і принти, мода на них тягнеться ще з літа, так що продовжуйте носити яскраві речі.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...