Який у вас колір волосся - таким буде характер і життєвий шлях

Колір волосся, даний нам при народженні, впливає на долю і характер кожної людини. Кожен відтінок неповторний і здатний розповісти багато про людину, її переваги і думки, передають Патріоти України.

Волосся має заряд енергетики, здатні захистити від негараздів і сховатися від неприємностей. Наші предки знали, як з їх допомогою добитися успіху і процвітання. У сучасному світі за допомогою фарбування можна вибрати власний відтінок, за допомогою якого можна заручитися підтримкою Всесвіту і змінити долю. Існує безліч прикмет, пов'язаних з волоссям, причому не тільки народних, а й астрологічних. Пропонуємо вам розібратися в тому, яку енергетику несуть вам ваші природні відтінки.

Вплив кольору волосся на характер і долю

Колір волосся можна розділити на основні групи, за допомогою яких буде простіше орієнтуватися в різноманітті відтінків.
Чорне волосся кольору крила ворона дають своїм власникам непохитну силу волі, розважливість і здатність йти по головах до своєї мети. Брюнети і брюнетки пунктуальні, волелюбні і норовливі. Володарі найтемніших волосся створюють міцні сім'ї і здатні захистити своїх домочадців від будь-яких негараздів.

Каштановий колір волосся характеризує людей проникливих і з тонкою душевною організацією. Володарям такої шевелюри властива врівноваженість і самовладання. Вони не схильні до паніки і здатні знайти вихід з будь-якого скрутного становища. Каштанового відтінку волосся найчастіше зустрічається у людей, які обрали своєю професією психологію.

Платинові і світло-попелясті відтінки волосся вкажуть вам на енергійних людей, що володіють здібностями до передбачення і цілительства. Неабиякий розум володарів таких волосся дозволяє їм залишатися загадковими і неприступними. Вони найчастіше займаються точними науками, спростовуючи стереотипи про дурість володарів світлого волосся.

Русі локони вказують на поетичних особистостей. Русокосі здатні передбачити майбутнє, яке часто представляють світу у вигляді своїх творів. Їх шляхом найчастіше виявляється письменницька справа, художнє ремесло і мистецтво дизайнера.

Світло-русяве волосся вказує на відкритих і товариських людей, доброзичливо налаштованих до світу. Вони прекрасні сім'янини, здатні підтримувати домашнє вогнище і піклуватися про близьких людей. Співчуття і любов до ближніх найчастіше приводить блондинок в сферу медицини.

Білий колір локонів вказує на боязких і слабких людей, які, втім, здатні проявити силу волі і дати відсіч своїм кривдникам. Помилково вважати цих людей холодними і нездатними на сильні емоції. Під маскою байдужості вони ховають ранимі душі, здатні на щиру любов.

Рудоволосі люди оптимістичні і безстрашні. Однак часто схильні до перепадів настрою, запальні і непередбачувані. Їх енергетика настільки сильна, що вони можуть запалити будь-кого, але часто непостійні. У людей з таким кольором волосся завжди море ідей, які вони хочуть втілити в життя, рідко досягають цілей, відволікаючись і перемикаючи увагу. Їх стезя - керівництво, так як в ролі виконавця вони навряд чи досягнуть успіхів.

Золотисті локони вказують на людей з неабиякими здатностям до комунікацій. Вони здатні заговорити будь-кого і схилити навколишніх на свою сторону. Власникам цього відтінку важливо використовувати свої здібності, тому золоті шевелюри часто зустрічаються в політиці і творчій роботі.
Змінити свою долю можна, якщо ви зважитеся перефарбувати волосся в інші відтінки. Уважно вибирайте колір, який допоможе вам розкритися і залучити в життя удачу.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...