Який засіб насипати на килим, перш ніж його пропилососити - ефект від прибирання зросте в рази

Пилосос можна використовувати ще ефективніше, якщо додати один підручний продукт, передають Патріоти України.

Іноді в будинку може виникнути неприємний запах, особливо часто це буває у тих, хто тримає домашніх вихованців. Якщо ви провели прибирання, пропилососили килими, а проблема так не вирішилася, спробуйте скористатися одним дієвим лайфхаком.

Незважаючи на те, що існує безліч продуктів, якими можна посипати килими, щоб видалити запахи, один із найкращих способів зробити це — залізти в шафу і взяти звичайнісіньку харчову соду. Про лайфхак, який покращить ефект від пилососа, пише Irish Examiner.

Килим може вбирати запах вихованця, але це просто виправити. Що потрібно робити:

  1. Щедро посипте харчовою содою ділянку, яку потрібно освіжити.
  2. Залиште на кілька хвилин, перш ніж прибрати порошок пилососом.

Ви відразу помітите покращення, кімната буде пахнути набагато свіжіше. Для сильнішого результату змішайте кілька крапель улюбленої ефірної олії з харчовою содою, перш ніж посипати її на поверхню. Це буде більш ефективно, якщо потрібно позбавитися особливо сильного запаху. Іноді причиною запаху є сам пилосос, тому не забувайте його чистити.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...