Яким словом вас можна описати? Цей тест у картинці на визначення особистості вас здивує!

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України.

Цей простий тест визначить, яким словом вас можна описати. Подивіться на зображення і оберіть, не замислюючись, одне дерево.

А - Ентузіаст

Ви обрали дерево з самим товстим стовбуром. Це означає, що ви безумовний ентузіаст. Ви завжди доводите почате до кінця і повністю віддаєтеся справі. Також можна сказати, що ви прямолінійні і завжди говорите, що думаєте, деякі можуть сприймати цю рису за грубість.

В - Відповідальний

Ви обрали дерево, на якому є плоди. Це характеризує вас як дуже відповідальну людину. Ви також відчуваєте відповідальність за своїх близьких і ніколи не відмовляєте їм у допомозі.

С - Творчий

Ви обрали різнобарвне дерево. Це характеризує вас як людину творчу і неординарну. Ви завжди дивитесь на ситуацію під різними кутами і вмієте знаходити нестандартні рішення. Також ви любите мріяти і часто занурюєтеся в думки про минуле або майбутнє.

D - Незалежний

Ви обрали дерево з безліччю деталей. Ви - незалежна особистість. Вам не потрібна нічия допомога, і ви ніколи не чекаєте схвалення сторонніх людей. Ви звикли самостійно рухатися вперед і досягати поставлених цілей. Деякі люди вважають вас впертими.

15 хвилин і можна їсти! Як замаринувати швидко огірки з кунжутом

четвер, 9 травень 2024, 14:08

Якщо ви любите мариновані огірочки, саме швидкі, хрумкі, соковиті і дещо гостренькі, то приготуйте з кунжутом. Така закуска і на свято буде смакувати, і в звичайний день. Огірки потрібно помити, порізати на 4-6 шматочків, скласти в пакет і відбити злег...

Дуже смачно! Ледачі хачапурі з лаваша всього за 15 хвилин

четвер, 9 травень 2024, 11:07

Ліниві хачапурі з лавашу з начинкою з кислого сиру і твердого сиру – страва дуже оригінальна, яку можна як подати на сніданок, так і як закуску до келиха червоного вина. Готуються дуже легко, швидко (всього за 15 хвилин), а виходять надзвичайно смачним...