Японський метод прибрати живіт і випрямити спину - мінус 4 см за 5 хвилин в день

З поширенням сидячого способу життя у багатьох спостерігаються проблеми з хребтом, передають Патріоти України.

Цю просту і ефективну техніку корекції фігури розробив японський лікар Фукуцудзі близько 10 років тому. Метод допомагає позбутися від в’ялого живота і повертає скелет в природне положення. Всього п’ять хвилин в день для занять, і обриси вашого тіла відчутно зміняться, талія стане тоншою, а спина – рівнішою.

Коли метод був вперше опублікований, книга розійшлася величезним тиражем – понад 6 мільйонів копій, але всю суть техніки можна описати кількома реченнями і рекомендаціями:

Скачайте з рушника тугий валик не менше 40 см в довжину і 7-10 см в товщину. Перев’яжіть його, щоб він не розмотувався.

Сядьте на тверду горизонтальну поверхню (м’яке ліжко не підійде, краще – кушетка, масажний стіл або розстеліть килимок для фітнесу на підлозі), покладіть згорнутий валик позаду себе.

Акуратно опустіться на спину, притримуючи валик руками так, щоб він виявився точно поперек тіла під попереком – рівно під пупком. Це важливий момент.

Розведіть ноги на ширину плечей і «клишоного» зведіть стопи разом – так, щоб великі пальці торкалися один одного, а п’яти були на відстані 20-25 см.

Заведіть витягнуті прямі руки за голову, поверніть їх долонями вниз і з’єднайте мізинці.

Уважно стежте за тим, щоб великі пальці ніг і мізинці рук стикалися.

Проведіть в такому положенні 5 хвилин. Акуратно вставайте, бо під час вправи кістки і суглоби трохи зсуваються.

Якщо все робити правильно, ви відчуєте, як ваш скелет починає приймати природне для нього положення і випрямляється. Живіт буде поступово втягуватися, внутрішні органи – розміщуватися в найбільш сприятливе для них положення.

Для початку досить складно витримати цілих 5 хвилин, тому починайте з малого – по 2-3 хвилини. Результат буде відчутно помітний вже через місяць таких нескладних занять.

Це чудова альтернатива фізичним вправам на зміцнення хребта. Спробуйте цей метод – спина буде вам вдячна.

Цей тест розкриє правду! Хто ви - лідер думок чи турботлива особистість

субота, 27 квітень 2024, 6:13

Ця нова оптична ілюзія розкаже усе про вашу особистість. Загадкову ілюзію виклав фотограф Чарльз Меріот. Особливість її полягає в тому, що кожен бачить щось інше, передають Патріоти України. Те, на що ви звернете увагу найшвидше, коли подивитесь на зо...

Наскільки добре Ви знаєте ПДР? Автошкола запропонувала завдання, правильне рішення знайшла лише третина водіїв

субота, 27 квітень 2024, 5:40

Задача на тему початок руху та зміна його напрямку. За якою траєкторією дозволяється розвернутися водієві зеленого автомобіля в зображеній на малюнку ситуації? . Завдання запропонував канал "Школа авто". Перед зеленим автомобілем два перехрещення прої...