Японія є однією з небагатьох країн, де молочні продукти не є частиною щоденного раціону харчування, передають Патріоти України.
Хоча для нас це може здатися дивним, але японці успішно живуть без молочних продуктів і займають перше місце в світі за тривалістю життя.
Молоко та молочні продукти не були традиційною частиною японської кухні. Одна з причин - це кліматичні умови, які не дозволяють розвитку скотарства і виробництва молока.
Ще в 1981 році вчені виявили, що майже 90% азіатів не можуть засвоювати лактозу - цукор у молоці. Це пов'язано з тим, що їх тіла не виробляють достатньо лактази - ферменту, який потрібен для розщеплення лактози. Через це азіати відчувають дискомфорт у шлунку та інші проблеми при вживанні молочних продуктів.
Замість молочних продуктів японці вживають безліч інших продуктів, таких як соєві боби, макарони з рису, риба, морепродукти, зелений чай та інші. Ці продукти багаті білками, вітамінами і мінералами, які необхідні для здоров'я.
Тому японці і живуть найдовше в світі. Японська дієта містить мало жирів і цукру, але багата овочами, фруктами, рибою і морепродуктами, що дозволяє задовольняти потреби організму у важливих поживних речовинах і мінімізувати ризик виникнення серцево-судинних захворювань, діабету та інших хронічних захворювань.
Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...
Коли на порозі з’являються несподівані гості, потрібно терміново щось придумати на стіл. Найпростіше приготувати смачний салат із доступних продуктів. Це буде смачно та гості будуть нагодовані, передають Патріоти України. З продуктів вам знадобляться ...