Ящик пральної машини буде ідеально чистим - потрібен лише один підручний продукт

Прибирання у ванній кімнаті включає очищення пральної машинки, а особливу увагу варто приділити відділенню для мийних засобів. Там може утворюватись грибок. Тому якщо ви помітили, що всередині висувного відсіку, куди засипається порошок і кондиціонер, утворилася чорна слизоподібна субстанція, одразу вирішуйте цю проблему, передають Патріоти України.

Є дуже дешевий та простий спосіб очищення ящика пральної машини від плісняви. Навіть не потрібно використовувати агресивну хімію, ключовий інгредієнт для цього лайфхака, напевно, знаходиться на вашій кухні, передає видання Mirror.

Чорні слизові частки можуть бути скупченням бактерій, жиру й плісняви. З часом і без регулярного очищення ваша пральна машина засмітиться залишками мийного засобу та іншим сміттям, і в результаті це стане ідеальним середовищем для поширення грибка. На щастя, є чудовий спосіб виправити цю проблему. Все, що вам знадобиться, оцет та стара зубна щітка.

Що потрібно робити, щоб очистити відсік для порошків у пральній машині:

  • Залийте оцет у розпилювач. Обприсніть ящик і залиште на 10 хвилин.
  • За допомогою щітки почистіть ящик.
  • Розпиліть з пульверизатора воду, щоб змити бруд та залишки оцту.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...