Яскраві штучки на липучках і не тільки: Як будуть виглядати наймодніші кросівки 2022 року (фото)

Кросівки давно перейшли з розряду спортивного взуття у найпопулярніший елемент міського стилю. Велика кількість моделей дозволяє комбінувати їх із різними речами, починаючи від строгих костюмів і закінчуючи романтичними сукнями з шифону. Якщо ви вже підібрали собі модне взуття на зиму, Патріоти України розповідають, які кросівки будуть у тренді у 2022 році.

Класичні білі кросівки ніколи не вийдуть із моди, але це не означає, що у 2022 році до них не можна додати трохи кольору. Сміливо обирайте біле взуття з яскравими акцентами – синіми, помаранчевими, червоними та, звичайно ж, фіалковими вставками у новому відтінку Pantone 2022 Very Peri.

Щодо трендових моделей, у 2022 році актуальними будуть кросівки на липучках, вінтажні силуети, класичні кеди, спортивне взуття для бігу та кросівки на платформі.

Кросівки на платформі

Платформа повернулася в моду для різноманітного взуття, включаючи чоботи, туфлі на високих підборах і, звичайно, кросівки. Підошва при цьому може бути як гладкою, так і протекторною. Так, у новій колекції Converse з'явилися кеди на платформі з рифленою підошвою, яка забезпечує максимальну зручність та зчеплення з будь-якою поверхнею. Схожі моделі можна знайти й у інших брендів.

Спортивні кросівки

У 2022 році модниць легко сплутати з бігунами, оскільки класичні спортивні кросівки з тканинними вставками знову в тренді. У Instgaram модних блогерів ви знайдете безліч міських луків з кросівками, які ніби створені для тренувань та бігу пересіченою місцевістю. Серед модних відтінків – сірий, молочний, блакитний, синій.

Кросівки на липучках

Для тих, хто не любить вовтузитися зі шнурками, у 2022 році повернулася мода на кросівки на липучках. Трендові моделі виглядають стильно та функціонально, а деякі з них оснащені як ремінцем на липучці, так і класичною шнурівкою.

Високі кросівки

Мода циклічна, тому не дивно, що старе знову стає новим. Високі баскетбольні кросівки, які багато хто носив на початку 2000-х, тепер знову в тренді. Подивитися актуальні моделі 2022 можна в класиці від Nike. Вони повертаються у більш модних колірних рішеннях, і на фешн-блогерах можна побачити біло-помаранчеві, біло-бузкові та біло-зелені кросівки.

Класичні моделі кросівок

З року в рік класичні моделі спортивного взуття залишаються актуальними, і 2022-й не став винятком. Придивіться до моделей Nike Air Force 1, Vans Old Skool, Adidas Originals Stan Smith, Reebok Classic Club C85, Puma Suede, Converse One Star Skate, та шукайте схоже взуття у магазинах.


А ви це знали? Вчені назвали найкращий режим для прання - не "вбиває" пральну машину, а також дає змогу економити воду.

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:23

Допомогти господиням вирішили вчені Лідського університету у Великій Британії, які провели спеціальний експеримент, пише видання цього навчально-дослідницького закладу, передають Патріоти України. Вчені провели експеримент, під час якого вони прали 12 ...

А ви це знали? Для чого до курячого бульйону кладуть цибулю у шкаралупі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:10

Зварити курячий бульйон - майже щоденна дія господинь. Приготування перших страв на його основі виходять ароматні та одночасно дієтичні. Іноді куряче м’ясо з бульйону використовується для інших страв, тому важливим є зовнішній вигляд продукту, передают...