Яскраво, соковито і дуже смачно! Куряча грудка, яка здивує всіх - ваші гості не зрозуміють, як у грудку додали начинку

Всі хто перший раз пробував цю м'ясну закуску, не могли зрозуміти, як у грудку додали начинку, передають Патріоти України.

Все виходить дуже ніжно, соковито і готувати можна в духовці або на сковороді. Дивіться і повторюйте на здоров'я.

Інгредієнти

  • філе куряче 4 шт.
  • сіль, чорний перець, часник сухий
  • помідори 2 шт.
  • сир 100 грамів
  • яйця 1-2 шт.
  • сухарі + кунжут
  • рослинна олія 2 ст. лож.

Приготування

Кожен шматочок м'яса надрізаємо, щоб відкрився, як книжка. Добре відбиваємо через плівку, до товщини 2-3 мм, Що б закуска і на вигляд була апетитна, з відбитого шматка м'яса вирізаємо круг.

Чергуємо шматочки сиру і шматочки помідора (посипаємо сіллю, перцем і сухим часником), викладаємо на відбивну (зверху теж трохи спецій).

Формуємо і паніруємо грудку, на вигляд виходить м'ясний чебурек. Для панірування, спочатку яйце з сіллю, потім суміш сухарів і кунжуту. Останній штрих, трохи рослинної олії зверху.

Запікаємо в розігрітій духовці (лист застеляємо пергаментом) при температурі 200 градусів, за часом хвилин 15.

Подробиці приготування дивіться у короткому відео рецепті.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Яка найдорожча їжа у світі і чому вона коштує більше за дорогоцінні метали

неділя, 4 травень 2025, 11:39

Є продукти, ціна яких суттєво перевищує показники цінних металів. Ікру "Алмаз" вважають найдорожчою їжею у світі, але не тільки це робить її унікальною, передають Патріоти України. . До теми Її використовують дуже обачно: яка спеція найдорожча у світі...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

неділя, 4 травень 2025, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...