
Фуд-блогер, фотограф і автор книги "Легко і смачно" Олена Єрмоленко розповіла, як приготувати запечені курячі стегна, передають Патріоти України.
Запечені курячі стегна — одна з найпростіших, але обожнюваних усіма страв. Олена Єрмоленко пропонує урізноманітнити її додаванням лимона, оливок і овочевого гарніру у вигляді запеченої синьої капусти.
Інгредієнти:
Приготування
Промийте та висушіть паперовим рушником стегна, посипте перцем, сіллю та залийте маринадом від оливок на 30 хвилин.
Викладіть все на деко, полийте лимонним соком і рослинним маслом.
Запікайте 30 хвилин при температурі 180 градусів і 10 при 220 градусах. Смачного!
У період новорічної підготовки більшість уже прикрашає домівку або планує встановлювати ялинку найближчими днями. Правильне місце для дерева має не менше значення, ніж вибір прикрас чи самої ялинки, передають Патріоти України. Невдале розташування може...
Багато будинків борються з пліснявою протягом зимових місяців, особливо коли в кімнатах тепло та волого, а вікна залишаються закритими, щоб не пропускати холод. Кухні та ванні кімнати зазвичай страждають найбільше, на стінах та плитці утворюється конде...