
Фуд-блогер, фотограф і автор книги "Легко і смачно" Олена Єрмоленко розповіла, як приготувати запечені курячі стегна, передають Патріоти України.
Запечені курячі стегна — одна з найпростіших, але обожнюваних усіма страв. Олена Єрмоленко пропонує урізноманітнити її додаванням лимона, оливок і овочевого гарніру у вигляді запеченої синьої капусти.
Інгредієнти:
Приготування
Промийте та висушіть паперовим рушником стегна, посипте перцем, сіллю та залийте маринадом від оливок на 30 хвилин.
Викладіть все на деко, полийте лимонним соком і рослинним маслом.
Запікайте 30 хвилин при температурі 180 градусів і 10 при 220 градусах. Смачного!
Цей популярний тест на сприйняття став справжнім хітом у соцмережах. Все просто: подивіться на малюнок і скажіть, що ви побачили першим - слона чи два обличчя. Відповідь покаже, як ви мислите і на що звертаєте увагу у житті, передають Патріоти України....
У світі проблеми із зором мають близько 300 мільйонів людей. З них 43% страждають короткозорістю, далекозорістю та астигматизмом. Такі дані дає Всесвітня організація охорони здоров'я. За інформацією Міністерства охорони здоров'я України, порушення зору...