Яскраво та ароматно: Запечена курка у лимонному маринаді з гарніром із синьої капусти

Фуд-блогер, фотограф і автор книги "Легко і смачно" Олена Єрмоленко розповіла, як приготувати запечені курячі стегна, передають Патріоти України.

Запечені курячі стегна — одна з найпростіших, але обожнюваних усіма страв. Олена Єрмоленко пропонує урізноманітнити її додаванням лимона, оливок і овочевого гарніру у вигляді запеченої синьої капусти.

Рецепт курки в духовці

Інгредієнти:

  • курячі стегна 5 шт
  • половина пекінської капусти
  • лимон
  • суміш із п’яти перців
  • упаковка зелених оливок

Приготування

Промийте та висушіть паперовим рушником стегна, посипте перцем, сіллю та залийте маринадом від оливок на 30 хвилин.

Викладіть все на деко, полийте лимонним соком і рослинним маслом.

Запікайте 30 хвилин при температурі 180 градусів і 10 при 220 градусах. Смачного!

Кажуть, що буде лихо! Де не можна зберігати кошти, щоб не накликати на себе лиха

вівторок, 25 лютий 2025, 23:10

Гроші дуже люблять порядок – тож і до місця, де ви їх зберігаєте, потрібно поставитися з неабиякою увагою. В такому випадку вони будуть множитися, а якщо схованку підібрати погану – витікатимуть, як крізь пальці, передають Патріоти України. Є місця, де...

Є секрет! Як зварити червоний буряк, щоб він не втратив колір

вівторок, 25 лютий 2025, 18:57

Буряк використовується для приготування різних страв. Часто перед цим його потрібно зварити. Здавалося б — що тут важкого? Але якщо робити це у звичайній каструлі, він може стати менш червоним. Читайте в матеріалі ТСН.ua, як зварити буряк, щоб він не в...