"Ясно озираючись назад": Стало відомо, про що найбільше жалкують люди перед своєю смертю

Перед смертю люди висловлюють єдині та найпоширеніші слова. Вони зазвичай шкодують про те, що у них не вистачило сміливості жити так, як вони хочуть, а не так, як очікують інші. Як пише CNBC, про це розповіла авторка книги "П'ять найбільших жалів помираючих" Бронні Вейр, передають Патріоти України.

Жінка впродовж восьми років працювала в госпісі, піклуючись про людей з важкими хворобами, які часто ставали смертельними. Під час спілкування з ними вона помітила, що вони часто жалкують про те, що не приймали більше рішень для себе, намагаючись догодити людям, які їх оточують.

"Коли люди усвідомлюють, що їхнє життя майже закінчилося, і ясно озираються назад, легко побачити, скільки мрій залишилося нездійсненими. Більшість людей не здійснили й половини своїх мрій, і їм довелося померти, знаючи, що це сталося через вибір, який вони зробили або не зробили", - підкреслила Вейр у своєму блозі.

"Концепція "жити автентично" може здатися легкою, але це важко, якщо ви не знаєте, чого хочете від життя, або не відчуваєте повного комфорту у власній шкурі. Існує великий тиск на необхідність з'ясувати, чим ти хочеш займатися. Але є цитата Будди, яка мені завжди подобалася: "Справа вашого життя - знайти справу свого життя", - розповіла жінка в подкасті "Щасливе місце" минулого року.

Вейр зауважила, що іноді корисно трохи пригальмувати. Якщо ви не визначилися зі своїм життям у 20,30 чи більше років, то це не страшно, адже деякі люди можуть шукати себе все життя. "Але я думаю, що це означає дати собі дозвіл сповільнитися настільки, щоб налаштуватися на себе, а це вимагає великої мужності", - додає письменниця.

Раніше розповідалось, які останні слова вимовляють люди перед тим, як відійти до іншого світу. Онколог Сіддхартха Мукхерджі назвав 4 ключові фрази."Кожна людина, яку я зустрів у цей перехідний момент, хотіла сказати чотири фрази", - зазначив лікар.

А саме:

  • Я хочу сказати тобі, що я люблю тебе.
  • Я хочу сказати тобі, що я прощаю тебе.
  • Чи скажеш ти мені, що любиш мене?
  • Чи даруєш ти мені своє прощення?

А ви це знали? Навіщо до котлет додають крохмаль

вівторок, 2 липень 2024, 9:15

Більшість із вас навіть не здогадуються про те, що у фарш для котлет можна додати крохмаль, передають Патріоти України. Однак багато досвідчених кулінарів виконують цю дію. І роблять вони це не просто так, адже сипучий компонент допомагає зробити м’ясн...

Буде ідеальна! Що потрібно додати в запіканку, щоб вийшла такою, як у дитячому садку

вівторок, 2 липень 2024, 8:07

Таку запіканку ми їли у дитячих садках та школах, і для багатьох вона асоціюється зі смаком дитинства, передають Патріоти України. Як приготувати вдома такий самий ласий шматочок запіканки? У приготуванні запіканки головне використовувати якісні продук...