
Найшвидший рецепт приготування глазурі до великодньої пасочки, передають Патріоти України.
Швидка глазур, приготована за цим рецептом виходить дуже красивої глянцевої текстури. До того ж на ній прекрасно тримається будь-яка кондитерська посипка. А після висихання – не липне і не кришиться при нарізці.
Змішуємо всі інгредієнти.
Якщо маса вийшла занадто густою, додаємо згущене молоко, якщо рідкою, додаємо ще сухе молоко. Доводимо до потрібної вам густоти.
Глазур готова.
Наносимо глазур на остиглі паски і відразу посипаємо посипкою.
Даємо глазурі схопитися.
Чим густіша глазур, тим вона буде довше висихати.
Коли глазур підсихає, то не липне і не обсипається при нарізці.
Світлих свят!
З віком організм зазнає змін, які можуть зробити навіть звичні щоденні процедури менш безпечними. Лікарі застерігають: після 65 років регулярний повноцінний душ може негативно впливати на стан шкіри та загальне самопочуття, передають Патріоти України. ...
Навіть якщо після прання на шторах немає жодної плями, вони часто втрачають білизну, блиск і виглядають поношеними. Проблема майже ніколи не в самій тканині - її корінь у дрібницях, які люди масово ігнорують ще до запуску пральної машини. Саме ці незна...