Найшвидший рецепт приготування глазурі до великодньої пасочки, передають Патріоти України.
Швидка глазур, приготована за цим рецептом виходить дуже красивої глянцевої текстури. До того ж на ній прекрасно тримається будь-яка кондитерська посипка. А після висихання – не липне і не кришиться при нарізці.
Змішуємо всі інгредієнти.
Якщо маса вийшла занадто густою, додаємо згущене молоко, якщо рідкою, додаємо ще сухе молоко. Доводимо до потрібної вам густоти.
Глазур готова.
Наносимо глазур на остиглі паски і відразу посипаємо посипкою.
Даємо глазурі схопитися.
Чим густіша глазур, тим вона буде довше висихати.
Коли глазур підсихає, то не липне і не обсипається при нарізці.
Світлих свят!
Деякі поверхні категорично не можна витирати папером. І не тільки тому, що існують народні забобони, зокрема щодо столу. Є також об’єктивні помилки, про які варто знати, передають Патріоти України. Паперові серветки лише здаються ніжними та м’якими, на...
ісля весняних гойдалок погода в червні вже зазвичай заспокоюється, демонструючи або стабільну спеку і посуху, або затяжні теплі дощі. У цей місяць саме час садити теплолюбні рослини, які могли постраждати від поворотних заморозків у весняний період, пе...