Ідеальна глазур для паски за 30 секунд! Нічого не потрібно збивати й варити

Найшвидший рецепт приготування глазурі до великодньої пасочки, передають Патріоти України.

Швидка глазур, приготована за цим рецептом виходить дуже красивої глянцевої текстури. До того ж на ній прекрасно тримається будь-яка кондитерська посипка. А після висихання – не липне і не кришиться при нарізці.

Склад:

  • Сухе молоко — 4 ст. ложки
  • Згущене молоко – 6-8 ст. ложки
  • Сік лимона — 2 ч. ложки

Спосіб приготування:

Змішуємо всі інгредієнти.

Якщо маса вийшла занадто густою, додаємо згущене молоко, якщо рідкою, додаємо ще сухе молоко. Доводимо до потрібної вам густоти.

Глазур готова.

Наносимо глазур на остиглі паски і відразу посипаємо посипкою.

Даємо глазурі схопитися.

Чим густіша глазур, тим вона буде довше висихати.

Коли глазур підсихає, то не липне і не обсипається при нарізці.

Світлих свят!

Сметана якої жирності найкорисніша - пояснюють дієтологи

п’ятниця, 7 листопад 2025, 8:44

Сметана - улюблений продукт українців, але не всі знають, яку жирність обрати, щоб отримати максимум користі й не нашкодити здоров’ю. Фахівці кажуть: усе залежить від вашої мети - схуднення, підтримки фігури чи повноцінного харчування, передають Патріо...

А ви це знали? Фрукти, що спалюють жир - ось як їх правильно поєднувати між собою

п’ятниця, 7 листопад 2025, 7:44

Фрукти - це не лише смачне частування, а й потужний інструмент для підтримки здоров’я та схуднення. Вони містять природні сполуки, які допомагають спалювати жир і зменшувати запальні процеси в організмі, передають Патріоти України. Але щоб отримати мак...