
Найшвидший рецепт приготування глазурі до великодньої пасочки, передають Патріоти України.
Швидка глазур, приготована за цим рецептом виходить дуже красивої глянцевої текстури. До того ж на ній прекрасно тримається будь-яка кондитерська посипка. А після висихання – не липне і не кришиться при нарізці.
Змішуємо всі інгредієнти.
Якщо маса вийшла занадто густою, додаємо згущене молоко, якщо рідкою, додаємо ще сухе молоко. Доводимо до потрібної вам густоти.
Глазур готова.
Наносимо глазур на остиглі паски і відразу посипаємо посипкою.
Даємо глазурі схопитися.
Чим густіша глазур, тим вона буде довше висихати.
Коли глазур підсихає, то не липне і не обсипається при нарізці.
Світлих свят!
Через часті та тривалі вимкнення світла дедалі більше українців користуються генераторами. Пристрій дійсно допомагає забезпечити освітлення, тепло та роботу необхідної техніки. Та юристи нагадують, що генератор - це обладнання з підвищеною небезпекою, ...
Слабкий мобільний сигнал може зірвати важливий дзвінок, оплату онлайн або залишити вас без навігації в критичний момент. Проте не завжди проблема пов'язана з роботою оператора інколи винен сам смартфон або його налаштування, передають Патріоти України...