Ідеальна глазур для паски за 30 секунд! Нічого не потрібно збивати й варити

Найшвидший рецепт приготування глазурі до великодньої пасочки, передають Патріоти України.

Швидка глазур, приготована за цим рецептом виходить дуже красивої глянцевої текстури. До того ж на ній прекрасно тримається будь-яка кондитерська посипка. А після висихання – не липне і не кришиться при нарізці.

Склад:

  • Сухе молоко — 4 ст. ложки
  • Згущене молоко – 6-8 ст. ложки
  • Сік лимона — 2 ч. ложки

Спосіб приготування:

Змішуємо всі інгредієнти.

Якщо маса вийшла занадто густою, додаємо згущене молоко, якщо рідкою, додаємо ще сухе молоко. Доводимо до потрібної вам густоти.

Глазур готова.

Наносимо глазур на остиглі паски і відразу посипаємо посипкою.

Даємо глазурі схопитися.

Чим густіша глазур, тим вона буде довше висихати.

Коли глазур підсихає, то не липне і не обсипається при нарізці.

Світлих свят!

А ви це знали? Чому категорично не можна засинати з увімкненим телевізором

неділя, 28 грудень 2025, 23:10

Дуже часто перегляд телепередач або серіалів - один із найпопулярніших видів вечірнього відпочинку. Заснути досить легко. Про це пише видання Starsinsider, передають Патріоти України. Якщо таке відбувається часто, поступово формується вечірній ритуал, ...

Ви могли це не знати! Чому олія піниться під час смаження та як цього уникнути

неділя, 28 грудень 2025, 19:06

Піна на сковороді під час смаження - це нормально і не небезпечно. Основні причини, передають Патріоти України. Як запобігти піноутворенню:. Висновок: піна — природне явище, але правильна підготовка їжі та контроль температури зменшують її утворення та...