Ідеальна пропорція! Скільки рису та м’яса має бути в голубцях

Не кожний кулінар погодиться з тим, що голубці-напівфабрикати з кулінарії можуть стати повноцінною заміною домашньої кухні. Проте возитися з цією стравою у сучасних господарок не так вже й багато часу, до того ж, крім як з капустою, можна не вгадати з фаршем, і тоді голубці зникли передають Патріоти України.

Розкажемо, як приготувати смачні голубці, які не нагадуватимуть рис із капустою.

Подробиці

Смачні голубці – це правильно вибрана та підготовлена капуста, а також майстерно замішаний фарш із дотриманням усіх пропорцій. Поговоримо про це.

Виявляється, наскільки голубці вийдуть соковитими, залежить зовсім не від кількості підливи, а від кількості рису у фарші.

Щоб догодити домочадцям, замішуйте фарш, дотримуючись наступної пропорції:

  • 70% фаршу
  • 30% рису.

Іншими словами, якщо у вас є один кілограм м’яса, його потрібно розбавити 220 г рисової крупи.

Пам’ятайте, що рис під час приготування розбухає, а тому навіть якщо вам здалося, що крупи недостатньо, більше не додавайте.

Крім того, для начинки голубців краще вибирайте кругле зерно, а ось подрібнений рис може перетворити страву на кашу.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Як приготувати сирники, як у ресторані - пишні та високі

неділя, 23 лютий 2025, 11:07

Якщо ви хочете приготувати смачний, але корисний сніданок, вам варто звернути увагу на сирники. Ідеальний смак приготовленого сиру мало кого залишить байдужим, передають Патріоти України. Найчастіше основна складність полягає в тому, щоб приготувати пи...

Візьміть на замітку! Вчені назвали сніданок, який покращує роботу мозку

неділя, 23 лютий 2025, 10:44

Вчені з Університету Редінга назвали сніданок, який покращує роботу мозку. Дослідження показало, що ранкова трапеза повинна містити 50 грамів волоських горіхів, передають Патріоти України. Експерти запевняють, що споживання волоських горіхів, змішаних ...