Не кожний кулінар погодиться з тим, що голубці-напівфабрикати з кулінарії можуть стати повноцінною заміною домашньої кухні. Проте возитися з цією стравою у сучасних господарок не так вже й багато часу, до того ж, крім як з капустою, можна не вгадати з фаршем, і тоді голубці зникли передають Патріоти України.
Розкажемо, як приготувати смачні голубці, які не нагадуватимуть рис із капустою.
Смачні голубці – це правильно вибрана та підготовлена капуста, а також майстерно замішаний фарш із дотриманням усіх пропорцій. Поговоримо про це.
Виявляється, наскільки голубці вийдуть соковитими, залежить зовсім не від кількості підливи, а від кількості рису у фарші.
Щоб догодити домочадцям, замішуйте фарш, дотримуючись наступної пропорції:
Іншими словами, якщо у вас є один кілограм м’яса, його потрібно розбавити 220 г рисової крупи.
Пам’ятайте, що рис під час приготування розбухає, а тому навіть якщо вам здалося, що крупи недостатньо, більше не додавайте.
Крім того, для начинки голубців краще вибирайте кругле зерно, а ось подрібнений рис може перетворити страву на кашу.
Поглянь на ілюстрацію та обери ту жінку, яка першою впала в око. Це допоможе тобі зрозуміти свої справжні бажання та потреби цього літа, передають Патріоти України. 1. Жінка у довгій сукні, що дивиться вдалину Ти мрієш про відпустку, сповнену романтик...
Вживання пеканів щодня може допомогти знизити рівень холестерину та покращити стан серцево-судинної системи. Про це повідомило видання earth.com, передають Патріоти України. Добровольців розділили на дві групи: одна зберігала звичний режим харчування, ...