Ідеальна смажена картопля - додайте всього дві спеції для покращення кольору та смаку

Смажена картопля - це швидка та ситна страва, які підійде на обід та вечерю для всієї сім’ї. Її можна доповнювати салом, м’ясом, грибами, зеленню, або просто спеціями, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію та розповість, які спеції додати при смаженні, щоб картопля мала гарний колір та смак.

Куркума

Перш за все, йдеться про куркуму. Всім відомо, що дана спеція досить концентрована і її навіть часто використовують, як натуральний барвник. Тож, у цьому випадку куркума допоможе досягти потрібного результату та зробить картоплю золотистою. Окрім цього, спеція має хороший склад та володіє корисними властивостями.

Копчена паприка

А цей варіант ідеально підійде для любителів незвичних поєднань. Картопля з цією спецією буде дуже пікантна та водночас матиме солодкий присмак. А легкий аромат "димка" зробить свою справу.

Варто відзначити: у процесі приготування страви дуже важливо використовувати хорошу рослинну олію. Для кращого смаку її можна поєднати з вершковим маслом. Також непоганим варіантом стане звичайне сало.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...