Це смачна й економна страва, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
Натираємо відварну картоплю, ковбасу і твердий сир на грубій тертці.
Додаємо яйця, борошно, січену зелень, сіль і чорний перець за смаком, все добре перемішуємо.
Формуємо вологими руками биточки.
Обвалюємо биточки в борошні або панірувальних сухарях.
Обсмажуємо на рослинній олії до золотавої скоринки з двох сторін.
Приємного апетиту!
Вчені пропонують неочікуване рішення: якщо не можеш заснути, надінь шкарпетки перед сном, передають Патріоти України. Цей на перший погляд дивний лайфхак допомагає:. Дослідження підтверджують ефективність навіть при температурі до 23°C у спальні — вище...
Процес схуднення може бути виснажливим, особливо коли йдеться про харчування. Підрахунок калорій, макронутрієнтів, споживання достатньої кількості білка, обмеження вуглеводів, питний режим — усе це може нагадувати повноцінну роботу. На щастя, є продукт...