
Це смачна й економна страва, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
Натираємо відварну картоплю, ковбасу і твердий сир на грубій тертці.
Додаємо яйця, борошно, січену зелень, сіль і чорний перець за смаком, все добре перемішуємо.
Формуємо вологими руками биточки.
Обвалюємо биточки в борошні або панірувальних сухарях.
Обсмажуємо на рослинній олії до золотавої скоринки з двох сторін.
Приємного апетиту!
Православна церква України 1 грудня за новим стилем (14 грудня за старим) вшановує праведного Філарета Милостивого і старозавітного пророка Наума, одного з 12 малих пророків і покровителя людей, які займаються розумовою працею. . За старим стилем в...
У багатьох смартфонів батарея помітно розряджається навіть тоді, коли ви майже не користуєтесь пристроєм. Часто причина криється не в "зношеному акумуляторі", а в одній функції, яка постійно тягне заряд у фоні. Про це пише РадіоТрек, передають Патріоти...