
Це смачна й економна страва, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
Натираємо відварну картоплю, ковбасу і твердий сир на грубій тертці.
Додаємо яйця, борошно, січену зелень, сіль і чорний перець за смаком, все добре перемішуємо.
Формуємо вологими руками биточки.
Обвалюємо биточки в борошні або панірувальних сухарях.
Обсмажуємо на рослинній олії до золотавої скоринки з двох сторін.
Приємного апетиту!
Ялинка є головним елементом різдвяного декору й одразу змінює сприйняття простору в домі. Через свої розміри, освітлення та кількість прикрас вона впливає на комфорт і безпеку. Невдале розміщення ялинки може створювати відчуття тісноти, безладу або пос...
Людський організм більш як наполовину складається з води. Втрата навіть 1-2% рідини може впливати на самопочуття - з’являються втома, головний біль, знижується концентрація. Регулярне споживання води допомагає зберігати бадьорість, ясність мислення та ...