Це смачна й економна страва, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
Натираємо відварну картоплю, ковбасу і твердий сир на грубій тертці.
Додаємо яйця, борошно, січену зелень, сіль і чорний перець за смаком, все добре перемішуємо.
Формуємо вологими руками биточки.
Обвалюємо биточки в борошні або панірувальних сухарях.
Обсмажуємо на рослинній олії до золотавої скоринки з двох сторін.
Приємного апетиту!
Мабуть, кожен любитель кішок не раз стикався з такою поведінкою: ви гладите улюбленця, а він раптом починає активно вилизуватися саме в тих місцях, де були ваші руки. Чому так відбувається? Відповідей кілька, і всі вони мають цілком логічне пояснення, ...
Пройдіть наш незвичайний психологічний тест: оберіть породу собаки - і дізнайтеся, яке послання вона має саме для вас, передають Патріоти України. Якщо ви обрали цю активну породу — у вас в душі справжній іскристий оптиміст!Його послання: «Ніколи не вт...