Капуста по-грузинськи досить цікава закуска до святкового столу і не
лише. Вона виходить приємно солоненька і в міру пікантна, передають Патріоти України.
Капуста
точно доведеться вам до смаку, проста в приготуванні, але при цьому
дуже незвичайна. Така страва ефектно виглядає на святковому столі і
відмінно доповнює будь-яке меню.
Необхідні продукти:
1 качан капусти (2 кг)
4 буряка
2 моркви
3 стебла селери
1 головка часнику
1 чайна ложка перцю горошком
3 лаврових листки
1 чайна ложка гострого перцю
Для маринаду:
3 літри гарячої води
3 столові ложки цукру
3 чайні ложки солі
Починаємо приготування:
З капусти видаляємо верхні листочки і нарізаємо великими шматками. Кладемо в глибоку миску.
Очищену моркву нарізаємо кружечками, додаємо до капусти. Нарізаємо невеликими шматочками селеру, відправляємо до решти овочів.
Часник очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в миску.
Буряк очищаємо і нарізаємо пластинками, перекладаємо до овочів. Всі овочі добре перемішуємо. Додаємо спеції і лавровий лист
У каструлю наливаємо окріп, додаємо сіль і цукор. Перемішуємо до повного розчинення.
Заливаємо
маринадом овочі, накриваємо тарілкою і ставимо вантаж. У такому вигляді
залишаємо її при кімнатній температурі на 5-7 днів. Час закваски
залежить від розмірів овочів.
Кущі малини, як правило, дуже легко вирощувати в садах, але є одне завдання, яке потрібно виконати в травні, щоб отримати щедрий урожай. Садівники зазначають, що малину потрібно удобрювати відразу після того, як вона почне цвісти, адже у цей період в...
Банани часто вважаються одним із найкорисніших фруктів завдяки своїй поживній цінності та універсальності у щоденному раціоні. Їх зручно брати з собою, легко поєднувати з іншими продуктами й вони чудово смакують, передають Патріоти України. . Однак, на...