
Використання молока під час варіння – простий, але ефективний спосіб зробити пюре ніжним, кремовим і ароматним. Цей трюк гарантовано сподобається як дітям, так і дорослим, передають Патріоти України.
Основний інгредієнт – молоко
-
Варіть картоплю безпосередньо в молоці (2% або більше).
-
Це дозволяє картоплі ввібрати молоко і зробити пюре кремовим та ароматним.
-
Додавання молока наприкінці приготування не дає такого ефекту.
Правильне співвідношення рідини
-
Не перебільшуйте з молоком, інакше пюре стане рідким.
Альтернатива воді
-
Якщо варите картоплю у воді, можна спочатку закип’ятити її окремо та залити картоплю. Це прискорює процес, не змінюючи смак.
Швидке очищення
-
Після варіння шкірка легко знімається, зберігаючи більше картоплі.
Обидва види м’яса мають свої переваги, передають Патріоти України.
Багато хто з нас напередодні новорічних свят відчуває особливе бажання дізнатися, які сюрпризи готує зима 2025–2026 років. Завдяки цьому простому тесту ви зможете отримати підказку від своєї підсвідомості та налаштуватися на потрібну хвилю, передають П...