Спеції надають будь-якій страві ексклюзивного смаку. У кожної господині є свої секретні інгредієнти, які вона додає в суп чи котлети. Бо для приготування смачної страви потрібні не тільки м’ясо та риба, визначну роль у довершенні смаку відіграють спеції, передають Патріоти України.
ТСН розповіів, які прянощі ідеально підходять до червоного м’яса, які для птиці, а які будуть смакувати у рибі.
Які спеції підходять для м’яса: повний список
Усі види перців надають м’ясу неперевершеного смаку і творять дива. У страви з м’ясом найкраще також додавати такі спеції:
Які приправи підходять до риби: повний перелік спецій
Для приготування рибних страв, смаженої та запеченої риби ідеально підійдуть такі спеції:
Також не варто забувати про лавровий лист і лимонний сік, без яких риба не буде такою смачною.
Які спеції вибрати до птиці
Для птиці зараз продається безліч сумішей із приправ, але вони містять багато солі і консервантів. Тому краще самостійно поєднувати приправи, щоб досягти ідеального смаку у вашій страві.
У стравах із курки чи індички будуть чудово поєднуватися такі приправи:
Більшість людей досі сперечається: мити чи чистити, з шкіркою чи без? Дослідники наголошують - саме в шкірці міститься найбільше користі, але водночас і найбільше хімії, передають Патріоти України. Саме в ній зосереджена клітковина, вітаміни, антиоксид...
10 жовтня за новим церковним календарем (23 жовтня за старим) - день пам'яті мучеників Євлампія та Євлампії. За старим календарним стилем - день пам'яті мученика Каллістрата і дружини його, а також преподобного Саватія. . Євлампій і Євлампія були брат...