
Спеції надають будь-якій страві ексклюзивного смаку. У кожної господині є свої секретні інгредієнти, які вона додає в суп чи котлети. Бо для приготування смачної страви потрібні не тільки м’ясо та риба, визначну роль у довершенні смаку відіграють спеції, передають Патріоти України.
ТСН розповіів, які прянощі ідеально підходять до червоного м’яса, які для птиці, а які будуть смакувати у рибі.
Які спеції підходять для м’яса: повний список

Усі види перців надають м’ясу неперевершеного смаку і творять дива. У страви з м’ясом найкраще також додавати такі спеції:
Які приправи підходять до риби: повний перелік спецій

Для приготування рибних страв, смаженої та запеченої риби ідеально підійдуть такі спеції:
Також не варто забувати про лавровий лист і лимонний сік, без яких риба не буде такою смачною.
Які спеції вибрати до птиці

Для птиці зараз продається безліч сумішей із приправ, але вони містять багато солі і консервантів. Тому краще самостійно поєднувати приправи, щоб досягти ідеального смаку у вашій страві.
У стравах із курки чи індички будуть чудово поєднуватися такі приправи:
Молоко - джерело кальцію та білка, але підходить не всім. Через індивідуальні особливості травлення та стан здоров’я деякі категорії людей повинні обмежити або уникати його вживання, передають Патріоти України.
Яблука вважають одним із найкорисніших фруктів: вони містять багато клітковини, вітамінів і антиоксидантів. Але навіть такий, здавалося б, безпечний продукт має протипоказання. Лікарі наголошують - у деяких випадках яблука можуть не лише не допомогти, ...