Спеції надають будь-якій страві ексклюзивного смаку. У кожної господині є свої секретні інгредієнти, які вона додає в суп чи котлети. Бо для приготування смачної страви потрібні не тільки м’ясо та риба, визначну роль у довершенні смаку відіграють спеції, передають Патріоти України.
ТСН розповіів, які прянощі ідеально підходять до червоного м’яса, які для птиці, а які будуть смакувати у рибі.
Які спеції підходять для м’яса: повний список
Усі види перців надають м’ясу неперевершеного смаку і творять дива. У страви з м’ясом найкраще також додавати такі спеції:
Які приправи підходять до риби: повний перелік спецій
Для приготування рибних страв, смаженої та запеченої риби ідеально підійдуть такі спеції:
Також не варто забувати про лавровий лист і лимонний сік, без яких риба не буде такою смачною.
Які спеції вибрати до птиці
Для птиці зараз продається безліч сумішей із приправ, але вони містять багато солі і консервантів. Тому краще самостійно поєднувати приправи, щоб досягти ідеального смаку у вашій страві.
У стравах із курки чи індички будуть чудово поєднуватися такі приправи:
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...