Щоб пельменне тісто залишалося міцним, еластичним та дуже смачним, необхідно додати до нього трохи крохмалю, передають Патріоти України.
Крім того що таке тісто не розварюється, воно є чудовою альтернативою звичайному тісту, коли немає під рукою яєць. Також цей рецепт чудово підійде під час посту. Завдяки додаванню крохмалю тісто буде таким, як при додаванні яєць.
Таке тісто не розварюється під час приготування, його можна використовувати для приготування пельменів та вареників з будь-якою начинкою.
Якщо у вас не має алергії, кисломолочні продукти, особливо кефір та йогурт, можуть бути корисними для кишківника. А при непереносності лактози також є шанс знайти альтернативу, але краще попередньо проконсультуватися з гастроентерологом, передають Патр...
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...