Ідеальне тісто для пельменів та вареників - ось який ігредієнт потрібно додати, що вони не розварювались

Щоб пельменне тісто залишалося міцним, еластичним та дуже смачним, необхідно додати до нього трохи крохмалю, передають Патріоти України.

Крім того що таке тісто не розварюється, воно є чудовою альтернативою звичайному тісту, коли немає під рукою яєць. Також цей рецепт чудово підійде під час посту. Завдяки додаванню крохмалю тісто буде таким, як при додаванні яєць.

Інгредієнти та пропорції для приготування тіста для пельменів та вареників:

  • борошно пшеничне - 550 г,
  • крохмаль картопляний - 3 столові ложки,
  • вода - 350 мл,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування тіста:

  • До просіяного борошна додайте крохмаль та сіль.
  • Пступово вливайте воду до борошна, замішуйте тісто до однорідності.
  • Поставте замішане тісто в холодильник на годину.

Таке тісто не розварюється під час приготування, його можна використовувати для приготування пельменів та вареників з будь-якою начинкою.

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...