Ідеальне тісто для пельменів та вареників - ось який ігредієнт потрібно додати, що вони не розварювались

Щоб пельменне тісто залишалося міцним, еластичним та дуже смачним, необхідно додати до нього трохи крохмалю, передають Патріоти України.

Крім того що таке тісто не розварюється, воно є чудовою альтернативою звичайному тісту, коли немає під рукою яєць. Також цей рецепт чудово підійде під час посту. Завдяки додаванню крохмалю тісто буде таким, як при додаванні яєць.

Інгредієнти та пропорції для приготування тіста для пельменів та вареників:

  • борошно пшеничне - 550 г,
  • крохмаль картопляний - 3 столові ложки,
  • вода - 350 мл,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування тіста:

  • До просіяного борошна додайте крохмаль та сіль.
  • Пступово вливайте воду до борошна, замішуйте тісто до однорідності.
  • Поставте замішане тісто в холодильник на годину.

Таке тісто не розварюється під час приготування, його можна використовувати для приготування пельменів та вареників з будь-якою начинкою.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.