Щоб пельменне тісто залишалося міцним, еластичним та дуже смачним, необхідно додати до нього трохи крохмалю, передають Патріоти України.
Крім того що таке тісто не розварюється, воно є чудовою альтернативою звичайному тісту, коли немає під рукою яєць. Також цей рецепт чудово підійде під час посту. Завдяки додаванню крохмалю тісто буде таким, як при додаванні яєць.
Таке тісто не розварюється під час приготування, його можна використовувати для приготування пельменів та вареників з будь-якою начинкою.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...