Приготувати смачні та ще й гарні на вигляд котлети - справа непроста. Таке під силу далеко не кожній господині, бо зазвичай недосвідчені кулінари плутаються у тому, що потрібно, а чого точно не можна додавати у фарш на котлети, передають Патріоти України.
Про те, які прості інгредієнти можуть докорінно змінити смак та вигляд цієї страви, розповідає prostoway. Виявляється, додавши деякі популярні продукти у фарш, ваші котлети вийдуть дуже соковитими і рівнесенькими, наче замовлені із ресторану.
Додайте у фарш на котлети одну-дві столові ложки манної крупи і залиште масу на 15 хв, щоб манка добре набухла. Так ви зможете ліпити ідеальні на вигляд котлетки (до речі, спрацює цей лайфхак і з тюфтельками) — вони будуть гладкі та рівні.
Щоб котлети вийшли ніжними і соковитими, у фарш рекомендується додавати цибулю, замочений у молоці хліб або ж рис. Звісно ж, у невеликих кількостях. Усі ці продукти допоможуть м’ясній масі втримати вологу.
Перед смаженням котлети краще запанірувати. Найкраще для цього підійдуть сухарі або ж звичайне борошно. Так страва буде смачною та соковитою.
Картопляне пюре - страва, яку готують у кожній родині. Воно підходить як гарнір майже до будь-якого м'яса або риби. Зазвичай у пюре додають вершкове масло або молоко, однак є ще один інгредієнт, який здатен зробити смак особливим, передають Патріоти Ук...
Ціни на вживані автомобілі завжди нижчі порівняно з новими машинами. Але навіть у випадку з недорогими машинами покупці шукають найнадійніші варіанти. Експерти назвали 10 таких автомобілів, передають Патріоти України. Надійність дуже цікавить покупців ...