Приготувати смачні та ще й гарні на вигляд котлети - справа непроста. Таке під силу далеко не кожній господині, бо зазвичай недосвідчені кулінари плутаються у тому, що потрібно, а чого точно не можна додавати у фарш на котлети, передають Патріоти України.
Про те, які прості інгредієнти можуть докорінно змінити смак та вигляд цієї страви, розповідає prostoway. Виявляється, додавши деякі популярні продукти у фарш, ваші котлети вийдуть дуже соковитими і рівнесенькими, наче замовлені із ресторану.
Додайте у фарш на котлети одну-дві столові ложки манної крупи і залиште масу на 15 хв, щоб манка добре набухла. Так ви зможете ліпити ідеальні на вигляд котлетки (до речі, спрацює цей лайфхак і з тюфтельками) — вони будуть гладкі та рівні.
Щоб котлети вийшли ніжними і соковитими, у фарш рекомендується додавати цибулю, замочений у молоці хліб або ж рис. Звісно ж, у невеликих кількостях. Усі ці продукти допоможуть м’ясній масі втримати вологу.
Перед смаженням котлети краще запанірувати. Найкраще для цього підійдуть сухарі або ж звичайне борошно. Так страва буде смачною та соковитою.
24 квітня за новим стилем (7 травня за старим) - вшановують пам'ять мученика Сави Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що пок...
Прикрасьте свій внутрішній дворик рослинами, які залишаються зеленими, яскравими та квітучими, не вимагаючи ретельного догляду чи постійного поливу, передають Патріоти України. На щастя, деякі рослини не тільки красиві, але й практично незнищенні, за с...