Приготувати смачні та ще й гарні на вигляд котлети - справа непроста. Таке під силу далеко не кожній господині, бо зазвичай недосвідчені кулінари плутаються у тому, що потрібно, а чого точно не можна додавати у фарш на котлети, передають Патріоти України.
Про те, які прості інгредієнти можуть докорінно змінити смак та вигляд цієї страви, розповідає prostoway. Виявляється, додавши деякі популярні продукти у фарш, ваші котлети вийдуть дуже соковитими і рівнесенькими, наче замовлені із ресторану.
Додайте у фарш на котлети одну-дві столові ложки манної крупи і залиште масу на 15 хв, щоб манка добре набухла. Так ви зможете ліпити ідеальні на вигляд котлетки (до речі, спрацює цей лайфхак і з тюфтельками) — вони будуть гладкі та рівні.
Щоб котлети вийшли ніжними і соковитими, у фарш рекомендується додавати цибулю, замочений у молоці хліб або ж рис. Звісно ж, у невеликих кількостях. Усі ці продукти допоможуть м’ясній масі втримати вологу.
Перед смаженням котлети краще запанірувати. Найкраще для цього підійдуть сухарі або ж звичайне борошно. Так страва буде смачною та соковитою.
Хочете відволіктися від рутини і дізнатися щось цікаве про себе? Пропонуємо короткий психологічний тест. Ваше перше враження від дивної картинки може розкрити ваші життєві обмеження та особливості характеру, передають Патріоти України. Ви бачите обличч...
Масштабне дослідження американських вчених спростовує поширений міф про те, що інсульти та інфаркти трапляються «раптово». Результати аналізу медичних даних понад 9,3 мільйона дорослих показали, що більше 99% пацієнтів мали попереджувальні ознаки за ро...