Ідеальні, як у ресторані: Ось, що треба додати у фарш, щоб котлети були соковиті та гладенькі

Приготувати смачні та ще й гарні на вигляд котлети - справа непроста. Таке під силу далеко не кожній господині, бо зазвичай недосвідчені кулінари плутаються у тому, що потрібно, а чого точно не можна додавати у фарш на котлети, передають Патріоти України.

Про те, які прості інгредієнти можуть докорінно змінити смак та вигляд цієї страви, розповідає prostoway. Виявляється, додавши деякі популярні продукти у фарш, ваші котлети вийдуть дуже соковитими і рівнесенькими, наче замовлені із ресторану.

Секретний інгредієнт №1. Манка

Додайте у фарш на котлети одну-дві столові ложки манної крупи і залиште масу на 15 хв, щоб манка добре набухла. Так ви зможете ліпити ідеальні на вигляд котлетки (до речі, спрацює цей лайфхак і з тюфтельками) — вони будуть гладкі та рівні.

Секретний інгредієнт №2. Хліб, рис і цибуля

Щоб котлети вийшли ніжними і соковитими, у фарш рекомендується додавати цибулю, замочений у молоці хліб або ж рис. Звісно ж, у невеликих кількостях. Усі ці продукти допоможуть м’ясній масі втримати вологу.

Секретний інгредієнт №3. Панірування

Перед смаженням котлети краще запанірувати. Найкраще для цього підійдуть сухарі або ж звичайне борошно. Так страва буде смачною та соковитою.

Інші важливі моменти:

  1. Коли смажите котлети, кришку не закривайте.
  2. М’ясо на фарш, якщо робите його самостійно, не подрібнюйте занадто сильно — краще, якщо шматочки будуть більшими, а не меншими, ніж потрібно.
  3. Фарш має бути свіжоприготованим — зі старого фаршу смачних пухких котлет ви не наготуєте.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить ваше головне завдання в житті

понеділок, 20 травень 2024, 11:07

Іноді нам здається, що ми робимо щось не те й знаходимося не на своєму місці. Хтось женеться за незліченними багатствами або будує міцну родину, але коли досягає своїх цілей не відчуває належної радості. . Пропонуємо пройти психологічний тест і дізнати...

Психологічний тест: Оберіть трамвай і дізнайтесь, коли ваша найзаповітніша мрія здійсниться

понеділок, 20 травень 2024, 10:13

З настанням тепла всім нам хочеться весняної магії та дива. А ще - здійснення всіх бажань. Пропонуємо вам відкрити завісу невідомого та дізнатися, коли здійсняться ваші бажання. Хто знає, можливо, ви знаходитеся до своєї мети набагато ближче, ніж здаєт...