Ідеальні локони без гарячих щипців: Як зробити трендову укладку, не пошкодивши волосся (відео)

Завити волосся, не пошкодивши його? У це важко повірити, але це можливо! Знаменитості розкрили одну з найпопулярніших б'юті-технік ТікТок, передають Патріоти України.

Новий інструмент для створення обсягу мрії-зовсім не новий. Цю техніку для завивки застосовували ще в 1950-х! Що ж це за диво-пристосування? Циліндрична пов'язка на голову для догляду за волоссям.

Як відомо, нагрівальні прилади пошкоджують волосся, пересушують їх, кінчики січуться. Як же отримати гламурні кучері без грама тепла? Хештеги #curlinghack і #heatlesscurls рясніють цим дуже ефективним трюком, що дозволяє створити такі локони.

Як домогтися цих природних локонів?

Немає нічого простішого! Щоб зробити кучері, просто оберніть волосся, бажано - вологим, для більш чітких локонів, навколо джгута, як це роблять моделі на відео нижче. Він адаптується до всіх форм голови.

Вранці після сну цей аксесуар потрібно акуратно зняти, і ви отримаєте чітко окреслені локони, які можна модулювати вже за своїм бажанням.


Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...