Смак "Олів'є" залежить від правильно підібраної кількості інгредієнтів. Адже якщо переборщити з картоплею, салат вийде надто сухим та не таким смачним. А надмірна кількість огірків, навпаки, перетворить його на рідку кислу кашу, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Шеф-кухарі поділилися, як правильно розрахувати пропорції. Страва завжди матиме ідеальну консистенцію. Вибирайте для салату сорти картоплі, які не розварюються при варінні.
Наприклад, на 5-6 людей треба 5-6 картоплин, 5 варених яєць і 3 морквини, 0,5 кг вареної ковбаси або курячого м'яса, 4 солоних огірки і банка зеленого горошку. Щодо майонезу, то його необхідно додати стільки, щоб салат тримав форму і не був надто рідким.
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...
Якщо вивертати одяг перед пранням, це збереже довше життя улюбленому вбранню, передають Патріоти України. Чи потрібно вивертати речі навиворіт перед пранням у пральній машинці? Хтось це робить, хтось - не вважає необхідним. Втім, експерти радять не пол...