Риба - дуже корисний й необхідний продукт, особливо – для дітей. Але дуже часто саме діти не хочуть їсти рибу й всі страви з неї, в такому випадку батькам доводиться йти на різні хитрощі і маскувати рибу в стравах, передають Патріоти України.
Популярний шеф-кухар, кондитер Ліза Глинська поділилася на своєму YouTube-каналі секретами ідеальних котлет, які діти будуть їсти з задоволенням й навіть не зрозуміють, що це ненависна риба.
Кухар радить вибирати рибу без сильного запаху, це може бути біла – хек та червона – форель. А також не додавати цибулю.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Подавати котлети можна з картоплею, гречкою та сметаною.
Гаряча чашка чаю може не лише створити відчуття спокою, а й реально знизити рівень тривожності завдяки активним сполукам у його складі. Хоча люди використовують чай для заспокоєння століттями, наука лише зараз підтверджує його вплив на психічне здоров’...
Приготування домашньої випічки – це справжнє мистецтво, яке вимагає уваги до деталей та дотримання певних правил. Однак, навіть досвідчені господині іноді стикаються з проблемою, коли булочки чи пироги виходять сухими та крихкими, передають Патріоти Ук...