Риба - дуже корисний й необхідний продукт, особливо – для дітей. Але дуже часто саме діти не хочуть їсти рибу й всі страви з неї, в такому випадку батькам доводиться йти на різні хитрощі і маскувати рибу в стравах, передають Патріоти України.
Популярний шеф-кухар, кондитер Ліза Глинська поділилася на своєму YouTube-каналі секретами ідеальних котлет, які діти будуть їсти з задоволенням й навіть не зрозуміють, що це ненависна риба.
Кухар радить вибирати рибу без сильного запаху, це може бути біла – хек та червона – форель. А також не додавати цибулю.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Подавати котлети можна з картоплею, гречкою та сметаною.
Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши...
Овочі - корисна зелень та їстівні плоди, які не лише приємні на смак, а й збагачують наш раціон, передають Патріоти України. У процесі їх приготування частина поживних речовин втрачається, якщо були допущені помилки при готуванні. Деякі правила не вар...