Ідеальні рибні котлети, які обожнюють діти від зіркового шеф-кухаря

Риба - дуже корисний й необхідний продукт, особливо – для дітей. Але дуже часто саме діти не хочуть їсти рибу й всі страви з неї, в такому випадку батькам доводиться йти на різні хитрощі і маскувати рибу в стравах, передають Патріоти України.

Популярний шеф-кухар, кондитер Ліза Глинська поділилася на своєму YouTube-каналі секретами ідеальних котлет, які діти будуть їсти з задоволенням й навіть не зрозуміють, що це ненависна риба.

Кухар радить вибирати рибу без сильного запаху, це може бути біла – хек та червона – форель. А також не додавати цибулю.

Інгредієнти:

  • біла риба – 150 г
  • червона риба – 150 г
  • яйця – 1 шт.
  • борошно – 10 г
  • сіль – за смаком
  • білий перець – щіпка
  • олія – 1-2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Порубайте білу рибу, наріжте дрібними кубиками червону рибу.
  2. З'єднайте рибу білу та червону, перемішайте.
  3. Додайте яйце, посоліть, поперчіть й перемішайте.
  4. Додайте борошно й знову перемішайте.
  5. Викладіть котлети ложкою на сковороду, обсмажте на олії з обох сторін.
  6. Перекладіть на паперовий рушник, щоб весь жир стік.

Подавати котлети можна з картоплею, гречкою та сметаною.

А ви це знали? Навіщо при приготуванні рису потрібні два чайні пакетики

субота, 4 травень 2024, 17:12

Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши...

Не робіть так! ТОП-3 найбільші помилки при варінні овочів

субота, 4 травень 2024, 12:30

Овочі - корисна зелень та їстівні плоди, які не лише приємні на смак, а й збагачують наш раціон, передають Патріоти України. У процесі їх приготування частина поживних речовин втрачається, якщо були допущені помилки при готуванні. Деякі правила не вар...