
Риба - дуже корисний й необхідний продукт, особливо – для дітей. Але дуже часто саме діти не хочуть їсти рибу й всі страви з неї, в такому випадку батькам доводиться йти на різні хитрощі і маскувати рибу в стравах, передають Патріоти України.
Популярний шеф-кухар, кондитер Ліза Глинська поділилася на своєму YouTube-каналі секретами ідеальних котлет, які діти будуть їсти з задоволенням й навіть не зрозуміють, що це ненависна риба.

Кухар радить вибирати рибу без сильного запаху, це може бути біла – хек та червона – форель. А також не додавати цибулю.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Подавати котлети можна з картоплею, гречкою та сметаною.
Неприємний запах у холодильнику виникає швидко, навіть якщо холодильник регулярно мити й стежити за продуктами. Достатньо одного зіпсованого інгредієнта або відкритої упаковки, щоб усередині з’явився стійкий аромат, який не зникає одразу після прибиран...
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...