Ідеальні рибні котлети, які обожнюють діти від зіркового шеф-кухаря

Риба - дуже корисний й необхідний продукт, особливо – для дітей. Але дуже часто саме діти не хочуть їсти рибу й всі страви з неї, в такому випадку батькам доводиться йти на різні хитрощі і маскувати рибу в стравах, передають Патріоти України.

Популярний шеф-кухар, кондитер Ліза Глинська поділилася на своєму YouTube-каналі секретами ідеальних котлет, які діти будуть їсти з задоволенням й навіть не зрозуміють, що це ненависна риба.

Кухар радить вибирати рибу без сильного запаху, це може бути біла – хек та червона – форель. А також не додавати цибулю.

Інгредієнти:

  • біла риба – 150 г
  • червона риба – 150 г
  • яйця – 1 шт.
  • борошно – 10 г
  • сіль – за смаком
  • білий перець – щіпка
  • олія – 1-2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Порубайте білу рибу, наріжте дрібними кубиками червону рибу.
  2. З'єднайте рибу білу та червону, перемішайте.
  3. Додайте яйце, посоліть, поперчіть й перемішайте.
  4. Додайте борошно й знову перемішайте.
  5. Викладіть котлети ложкою на сковороду, обсмажте на олії з обох сторін.
  6. Перекладіть на паперовий рушник, щоб весь жир стік.

Подавати котлети можна з картоплею, гречкою та сметаною.

Господиням на замітку! Як зварити буряк за 10 хвилин

неділя, 2 листопад 2025, 11:56

Страви з буряку є дуже популярними в Україні. Кулінарка Ксенія Радостіна поділилася в Instagram корисним лайфхаком, як за 10 хвилин приготувати буряк без плити та духовки, передають Патріоти України. Спосіб швидкого приготування буряка:. 1. Помийте, оч...

Яке масло краще купувати - 73% чи 82% - пояснюють експерти

неділя, 2 листопад 2025, 8:45

На полицях магазинів можна побачити вершкове масло з різним вмістом жиру - 72,5%, 73%, 80% чи 82%. Багато хто вважає, що це просто питання смаку, але насправді різниця між ними суттєва, передають Патріоти України. Експерти пояснюють: справжнім вершкови...