
Всі пам'ятають пишні і вологі омлети, які давали в дитячому садку? Ось, завдяки цьому рецепту, ви приготуєте таку ж смачну і соковиту страву, передають Патріоти України.
Відмінною особливістю такого омлету є додавання великої кількості молока і тривале приготування в духовці, замість сковороди. Необхідно використовувати невелику за площею форму, щоб омлет вийшов високий. А найголовніший секрет такого повітряного і смачного омлету полягає в тому, що ви повинні взяти продукти в рівній кількості.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Процес приготування:
Можна подавати омлет зі сметаною, різними соусами. Смачним виходить поєднання зі смаженими грибочками, салатами, консервованими стравами і т. д.
Смачного!
Існують речі, які ніколи не варто дарувати іншим та приймати як подарунок. Вони можуть забрати з вас енергію та принести неприємності і біду. Про це розповів український мольфар Максим Гордєєв, передають Патріоти України. Неправильно обрані подарунки м...
Взимку ми часто забуваємо про питний режим, адже спрага відчувається значно менше, ніж у спеку. Проте саме в холодний сезон організм особливо потребує води, щоб підтримувати імунітет, шкіру та енергію, передають Патріоти України. Сухе повітря, опалення...