Сирники - популярна їжа для першого її прийому. Готуються швидко та просто, але при цьому страва виходить ніжною. Але не всі люблять їсти солодке на сніданок. Шеф "Пекельної кухні" (реаліті показує Новий канал) Алекс Якутов знайшов вихід із цієї ситуації - потрібно просто приготувати солоні сирники, зазначають Патріоти України.
"Я й сам зранку не люблю їсти солодке. Хіба що як доповнення до основного прийому їжі. Але із задоволенням їм на сніданок солоні сирники, — розповідає Шеф. — Їх можна подавати з лососем, ковбасою, зеленню, салатами. Я люблю їх їсти з грецьким йогуртом, у який додаю трохи лимонного соку, перцю та солі. Цим соусом зверху поливаю сирники. Він трохи підтаює, випускаючи аромат лимона".
Приготування:
Нове дослідження пояснило, чому "здорові" люди без високого тиску, діабету чи підвищеного холестерину все одно страждають від інфарктів та інсультів, передають Патріоти України. Виявилося, що причиною є хронічне запалення. Вчені з Mass General Brigham ...
Останніми роками українці звикли вимикати побутові прилади з розетки, щоб заощадити електроенергію. Ще одна мотивація для такої поведінки - це бажання убезпечити дім від ймовірної пожежі. Однак існує цілий перелік пристроїв, які не варто відключати від...