Сирники - популярна їжа для першого її прийому. Готуються швидко та просто, але при цьому страва виходить ніжною. Але не всі люблять їсти солодке на сніданок. Шеф "Пекельної кухні" (реаліті показує Новий канал) Алекс Якутов знайшов вихід із цієї ситуації - потрібно просто приготувати солоні сирники, зазначають Патріоти України.
"Я й сам зранку не люблю їсти солодке. Хіба що як доповнення до основного прийому їжі. Але із задоволенням їм на сніданок солоні сирники, — розповідає Шеф. — Їх можна подавати з лососем, ковбасою, зеленню, салатами. Я люблю їх їсти з грецьким йогуртом, у який додаю трохи лимонного соку, перцю та солі. Цим соусом зверху поливаю сирники. Він трохи підтаює, випускаючи аромат лимона".
Приготування:
Згідно з внутрішньою статистикою Алло, у 2025 році частка бездротових гарнітур у загальному обсязі продажів ігрових навушників уперше перевищила 60%, що підтверджує глобальний тренд на відмову від дротів. Водночас середній чек зріс на 25%, оскільки гей...
Бюстгальтер – важливий предмет гардеробу, який потребує правильного догляду. Часто жінки не знають, як його прати та зберігати, щоб він служив довше. Експерт з технологій білизни Джорджина Біббі пояснює основні правила догляду за бюстгальтером та коли ...