Ідеально до чаю! Як приготувати неймовірний десерт за 15 хвилин - легкий покроковий рецепт

Легкий і повітряний десерт з мінімальної кількості інгредієнтів порадує ваших близьких в холодний день. Такий десерт можна приготувати разом з дітьми й зовсім недавно цей рецепт став дуже популярним в TikTok, зазначають Патріоти України.

Як приготувати молочні кульки буквально за 15 хвилин – читайте в матеріалі нижче.

Інгредієнт:

  • Кукурудзяний крохмаль 60 г
  • Цукор 30 г
  • Молоко 170 мл
  • Сіль-щіпка
  • Декор або смакові добавки - за бажанням

Спосіб приготування

Візьміть цукор, щіпку солі та кукурудзяний крохмаль. Змішайте їх в одній місткості. Молоко трохи нагрійте і додайте теплим до суміші. Перемішайте до повного розчинення всіх інгредієнтів.

До речі, замість кукурудзяного крохмалю можна використовувати рисове борошно.

Отриману суміш виливаємо через сито в сотейник або каструлю з товстим дном. Грудочок бути не повинно. Ставимо на вогонь і при постійному помішуванні доводимо суміш до однорідної маси. Вона повинна бути еластичною і густою.

Після цього викладаємо масу на тарілку або миску і даємо трохи охолонути. Коли маса охолоне до комфортної для рук температури, починаємо вимішувати.

Маса повинна нагадувати пластилін. Скручуємо з нього ідеальні кульки та оформляємо їх посипками або прикрасами. Можна використовувати харчові барвники та ароматизатори, щоб урізноманітнити. Також можна кульки обваляти в кокосовій стружці, какао або дрібно натертих горіхах.

Як приготувати

Секрет досвідчених господинь! Що додати до квашеної капусти, щоб вона вийшла смачна та хрумка

середа, 24 квітень 2024, 10:07

Зробити смачну квашену капусту - це мистецтво. Не кожна господиня володіє навичками її приготування. Ще й процес займає час: білокачанну капусту потрібно нашаткувати, нам’яти, смачно приправити, передають Патріоти України. Результат ніяк не порівняти...

Родина оцінить: Як запекти картоплю з хрумкою скоринкою та м’якою всередині

середа, 24 квітень 2024, 9:12

Рецепт запеченої картоплі надзвичайно простий, але вона виходить неперевершена. Рум’яна скоринка та м’яка структура всередині нікого не залишать байдужими, передають Патріоти України. Підготуйте наступний перелік продуктів:. Для отримання найсмачнішої...