
Улюблений торт сметанник можна приготувати без духовки. Існують варіанти торта на щільній основі з печива та з ніжним сметанним кремом, передають Патріоти України.
Як і інші десерти такого типу, торт не випікається, а залишається в холодильнику на ніч. У результаті сметанник виходить дуже м'яким та з цікавим смаком. Як повідомляє канал Шеф-кухар, процес приготування займає не більше ніж півгодини.
Торт сметанник без випічки
Для крему:Для основи:
- Цукор 150 г;
- Крохмаль кукурудзяний (картопляний) — 50 г;
- Яйце — 2 шт.;
- Сметана — 400 г;
- Масло вершкове — 100 г;
- Сіль — щіпка.
Для крему збити яйця з цукром, додати крохмаль, сметану, сіль. Нагріти, заварити сметанний крем. На останньому етапі вмішати масло і знову добре збити.
- Печиво шоколадне — 300 г;
- Масло вершкове — 100 г;
- Молоко — 2 ч.л.
Основу приготувати, змішавши розмелене в блендері печиво та масло. Можна додати трохи молока, щоб сформувати корж.
У форму викласти спочатку корж, потім крем, потім зверху другу половину масляно-бісквітної маси. Залишити торт у холодильнику на 5−6 годин.
Чай традиційно вважають одним із найкорисніших напоїв, який підтримує здоров’я та добре доповнює щоденний раціон. Та попри загальні переваги, не всі чайні напої однаково безпечні для організму, передають Патріоти України. Деякі з них можуть приховувати...
Виберіть одного ангела і відкрийте для себе приховане послання, яке він, можливо, нашіптував вам уже давно, але ви не могли його зрозуміти. Це буде життєва порада: якщо ви захочете і зможете її дотримуватися, то станете трохи ближчими до щастя, передаю...