
Пропонуємо вам приготувати смачний пиріг. Виходить він ніжним з приємною сирною начинкою і легкою соковитістю ягід, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
- 280 грамів пшеничного борошна
- 180 грамів цукру
- 150 грамів вершкового масла
- 1 чайна ложка розпушувача
- 2 курячих яйця
- 100 грамів сметани
- 8 грамів ванільного цукру
- 600 грамів сиру
- 1 столова ложка крохмалю
- щіпка солі
- фрукти або ягоди
Починаємо приготування:
- У
чашку кладемо розм'якшене вершкове масло (120 г), додаємо до нього
борошно (220 г), ванільний цукор, цукор (2 ст.л.), сіль і розпушувач.
Все добре перетираємо в крихту. Додаємо в масу 2 жовтки, сметану (1
ч.л.) і збираємо тісто в грудку. Готове тісто кладемо в пакет і
прибираємо в холодильник на 30-40 хвилин.
- У чашку кладемо сир, додаємо цукор і перетираємо товкачем. Додаємо сметану і ще раз перетираємо.
- У
білки додаємо дрібку солі і збиваємо до стійких піків і додаємо до
сирної маси. Туди ж всипаємо крохмаль і все добре перемішуємо.
- Беремо форму для випічки і застилаємо пергаментним папером. Викладаємо приготоване тісто і розподіляємо його формуючи бортики.
- Зверху викладаємо будь-які фрукти чи ягоди і зверху викладаємо сирну масу.
- Масло, що залишилося кладемо в миску, додаємо цукор (60 г) і борошно (60 г). Все перетираємо в крихту. Присипаємо пиріг
- Відправляємо
в духовку. Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 50 хвилин.
Готовий пиріг охолоджуємо, потім дістаємо з форми і подаємо до столу.
Приємного апетиту!
Кошмари, які іноді здаються випадковими, можуть бути сигналами нашого організму про приховані проблеми зі здоров’ям. Вони здатні попереджати про початок серйозних захворювань ще до появи очевидних симптомів. Експерти радять звертати увагу на характер с...
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...