Ідеально до чаю! Сирний конвертик з яблуками, варенням і цукром - діти точно оцінять

«Сирний конвертик» - так називається печиво, яке виходить з тіста на основі сиру. У статті пропонується кілька рецептів цієї випічки. Вибирайте будь-який варіант і приступайте до практичної частини. Бажаємо успіхів на кулінарному ниві, передають Патріоти України.

Сирні конвертики: рецепт з варенням

Список продуктів:
  • ванільний цукор – пару пакетиків;
  • 05 кг борошна;
  • густе варення (будь-яке);
  • 6 ст. л. молока;
  • один яєчний жовток;
  • цукор – 200 г;
  • 8 ст. л. рослинного (рафінованої) масла;
  • 250 г сиру (знежиреного);
  • розпушувач – 1 пакетик.
  • Приготування:
  • Для початку треба розтерти жовток з двома видами цукру – звичайним і ванільним. Туди ж додаємо сир, масло, розпушувач і молоко. Все це збиваємо з допомогою міксера. В кінці вводимо борошно. Вручну замішуємо тісто. Воно повинно бути пружним, але не жорстким. Накриваємо тісто шаром харчової плівки. Прибираємо на середню полицю холодильника на 30 хвилин.
  • Розігріваємо духовку, встановивши температурний режим в 180 °C. Дістаємо тісто, яке треба розкачати його в пласт (05 см - товщина). Розрізаємо на квадратики. В центрі кожної коржі розміщуємо ложечку варення. На одному краї квадрата робимо насічку ножем. Беремо за протилежний край. Акуратно протягуємо його в зроблений надріз. Краї потрібно злегка притиснути і защепити. У підсумку виходить сирний конвертик. З наявних у нас інгредієнтів вийшов 10-15 таких печеньок.
  • Конвертики викладаємо на деко. Поміщаємо в духовку. Засікаємо 15-20 хвилин. Дістаємо печива і остуджуємо їх. Потім кожен сирний конвертик посипаємо цукровою пудрою. Можна приступати до чаювання. Домочадці по достоїнству оцінять ваші старання і кулінарні здібності.
  • Сирні конвертики з яблуками

    Необхідні продукти:
  • пакетик ваніліну;
  • 128 г сиру;
  • 40 молока;
  • 3 ч. ложки розпушувача;
  • сіль;
  • 4 ст. л. вершкового масла (в розтопленому вигляді);
  • 60 г цукру;
  • борошно – стакан;
  • одне яйце
  • Для начинки:
  • 1 ст. л. меду (краще всього рідкого);
  • 10 соку з лимона;
  • 1 ч. л. тростинного цукру (коричневого);
  • одне велике яблуко.
  • Практична частина:
  • У миску з сиром додаємо розтоплене масло і молоко. Солимо. Всипаємо цукор і ванілін. Все це змішуємо з допомогою міксера. Швидкість приладу повинна бути середньою.
  • В іншому посуді змішуємо борошно з розпушувачем. Потім вводимо сирну суміш. Знову включаємо міксер. Замішуємо тісто.
  • Розігріваємо духовку до 200 °C. Залишаємо на кілька хвилин. Тепер займемося начинкою. Яблуко промиваємо водою. Видаляємо шкірку і насіння. М'якоть подрібнюємо кубиками. Заливаємо їх соком лимона. Додаємо вказану кількість тростинного цукру і меду. Начинка виходить солодкої і ароматною.
  • Повернемося до тесту. Треба розкачати його в пласт (товщина 08-1 см). Розрізаємо на квадратики. У центр кожного з них кладемо 1 ст. л. солодкої начинки. Краї змащуємо яєчним білком. Звертаємо сирний конвертик, один за іншим. Зверху змащуємо сумішшю, що складається з 1 ст. л. молока і жовтка. Відправляємо конвертики в духовку. Випікаємо 15 хвилин. За цей час вони покриються рум'яною скоринкою.
  • Рецепт сирних конвертиків з цукром

    Продуктовий набір:
  • упаковка маргарину (250 г);
  • пекарський порошок - 1 ч. л.;
  • борошно – пара склянок;
  • 05 кг сиру (нежирного;
  • цукор – 3-4 ст. ложки.
  • Інструкція по приготуванню

    Крок № 1. Маргарин дістаємо з упаковки. Натираємо його на тертці з великими отворами. Крок № 2. У миску з борошном, додаємо пекарський порошок.

    Крок № 3. Сир викладаємо в тарілку і розминаємо виделкою. Можна піти іншим шляхом – перетерти через сито. Подрібнений сир посипаємо цукром.

    Крок № 4. З'єднуємо всі ці інгредієнти. Починаємо вимішувати тісто руками. Потім прибираємо його на 30 хвилин на середню полицю холодильника.

    Крок № 5. Дістаємо тісто. Розкачуємо в тонкий пласт. З допомогою піали видавлюємо кружечки. Що далі? Кожен гурток посипаємо цукром і звертаємо вчетверо. Дугоподібний край защипуємо пальцями. Отримані трикутники викладаємо на деко, посипаний цукром і насінням кунжуту. Змащуємо їх жовтком. Деко з конвертиками ставимо в розігріту духовку. Час запікання – 20 хвилин. Встановлюємо температурний режим в 180 °C. Наші сирні конвертики з цукром готові до подачі на стіл і подальшого вживання. Бажаємо приємного чаювання!

    На закінчення

    Тепер ви легко приготуєте сирні конвертики. Рецепт з яблуками підійде для сніданку. А варіанти з варенням і цукром гарні для полудня.

    А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

    п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

    Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

    А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

    п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

    Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...