«Сирний конвертик» - так називається печиво, яке виходить з тіста на основі сиру. У статті пропонується кілька рецептів цієї випічки. Вибирайте будь-який варіант і приступайте до практичної частини. Бажаємо успіхів на кулінарному ниві, передають Патріоти України.
Сирні конвертики: рецепт з варенням
Список продуктів:
ванільний цукор – пару пакетиків; 05 кг борошна; густе варення (будь-яке); 6 ст. л. молока; один яєчний жовток; цукор – 200 г; 8 ст. л. рослинного (рафінованої) масла; 250 г сиру (знежиреного); розпушувач – 1 пакетик. Приготування:
Для початку треба розтерти жовток з двома видами цукру – звичайним і ванільним. Туди ж додаємо сир, масло, розпушувач і молоко. Все це збиваємо з допомогою міксера. В кінці вводимо борошно. Вручну замішуємо тісто. Воно повинно бути пружним, але не жорстким. Накриваємо тісто шаром харчової плівки. Прибираємо на середню полицю холодильника на 30 хвилин. Розігріваємо духовку, встановивши температурний режим в 180 °C. Дістаємо тісто, яке треба розкачати його в пласт (05 см - товщина). Розрізаємо на квадратики. В центрі кожної коржі розміщуємо ложечку варення. На одному краї квадрата робимо насічку ножем. Беремо за протилежний край. Акуратно протягуємо його в зроблений надріз. Краї потрібно злегка притиснути і защепити. У підсумку виходить сирний конвертик. З наявних у нас інгредієнтів вийшов 10-15 таких печеньок. Конвертики викладаємо на деко. Поміщаємо в духовку. Засікаємо 15-20 хвилин. Дістаємо печива і остуджуємо їх. Потім кожен сирний конвертик посипаємо цукровою пудрою. Можна приступати до чаювання. Домочадці по достоїнству оцінять ваші старання і кулінарні здібності.
Сирні конвертики з яблуками
Необхідні продукти:
пакетик ваніліну; 128 г сиру; 40 молока; 3 ч. ложки розпушувача; сіль; 4 ст. л. вершкового масла (в розтопленому вигляді); 60 г цукру; борошно – стакан; одне яйце Для начинки:
1 ст. л. меду (краще всього рідкого); 10 соку з лимона; 1 ч. л. тростинного цукру (коричневого); одне велике яблуко. Практична частина:
У миску з сиром додаємо розтоплене масло і молоко. Солимо. Всипаємо цукор і ванілін. Все це змішуємо з допомогою міксера. Швидкість приладу повинна бути середньою. В іншому посуді змішуємо борошно з розпушувачем. Потім вводимо сирну суміш. Знову включаємо міксер. Замішуємо тісто. Розігріваємо духовку до 200 °C. Залишаємо на кілька хвилин. Тепер займемося начинкою. Яблуко промиваємо водою. Видаляємо шкірку і насіння. М'якоть подрібнюємо кубиками. Заливаємо їх соком лимона. Додаємо вказану кількість тростинного цукру і меду. Начинка виходить солодкої і ароматною. Повернемося до тесту. Треба розкачати його в пласт (товщина 08-1 см). Розрізаємо на квадратики. У центр кожного з них кладемо 1 ст. л. солодкої начинки. Краї змащуємо яєчним білком. Звертаємо сирний конвертик, один за іншим. Зверху змащуємо сумішшю, що складається з 1 ст. л. молока і жовтка. Відправляємо конвертики в духовку. Випікаємо 15 хвилин. За цей час вони покриються рум'яною скоринкою.
Рецепт сирних конвертиків з цукром
Продуктовий набір:
упаковка маргарину (250 г); пекарський порошок - 1 ч. л.; борошно – пара склянок; 05 кг сиру (нежирного; цукор – 3-4 ст. ложки. Інструкція по приготуванню
Крок № 1. Маргарин дістаємо з упаковки. Натираємо його на тертці з великими отворами. Крок № 2. У миску з борошном, додаємо пекарський порошок.
Крок № 3. Сир викладаємо в тарілку і розминаємо виделкою. Можна піти іншим шляхом – перетерти через сито. Подрібнений сир посипаємо цукром.
Крок № 4. З'єднуємо всі ці інгредієнти. Починаємо вимішувати тісто руками. Потім прибираємо його на 30 хвилин на середню полицю холодильника.
Крок № 5. Дістаємо тісто. Розкачуємо в тонкий пласт. З допомогою піали видавлюємо кружечки. Що далі? Кожен гурток посипаємо цукром і звертаємо вчетверо. Дугоподібний край защипуємо пальцями. Отримані трикутники викладаємо на деко, посипаний цукром і насінням кунжуту. Змащуємо їх жовтком. Деко з конвертиками ставимо в розігріту духовку. Час запікання – 20 хвилин. Встановлюємо температурний режим в 180 °C. Наші сирні конвертики з цукром готові до подачі на стіл і подальшого вживання. Бажаємо приємного чаювання!
На закінчення
Тепер ви легко приготуєте сирні конвертики. Рецепт з яблуками підійде для сніданку. А варіанти з варенням і цукром гарні для полудня.
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк
. - Людям із сечокам...