Ідеально на сніданок! Сендвіч в омлеті - якщо звичайні бутерброди вже приїлися

Бутерброди - проста і смачна страва, яку люблять всі без винятку, але у звичайному варіанті вони вже приїлися, передають Патріоти України.

Пропонуємо приготувати гарячі сендвічі в омлеті. Повірте, це не лише красиво, але і смачно. Начинку можна робити з ковбасою або м'ясом, і навіть з рибою. Загалом включайте фантазію і вперед готувати новий кулінарний шедевр.

Необхідні продукти:

  • 2 скибочки тостового хліба
  • 2 курячих яйця
  • щіпка солі
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • пів столової ложки кетчупу
  • 2 шматочки ковбаси
  • плавлений сир пластинками

Починаємо приготування:

  1. Відрізаємо скоринки у хліба.
  2. У миску вбиваємо курячі яйця, солимо, додаємо сіль і збовтуємо.
  3. Змащуємо сковороду вершковим маслом і виливаємо яйця. Розподіляємо рівним шаром по сковороді. Вмочуємо в ньому хліб і викладаємо на невеликій відстані один від одного. Потім чекаємо поки омлет схопитися внизу і перевертаємо, вільні краї підвертаємо.
  4. Зверху змащуємо все кетчупом. З одного боку викладаємо ковбасу, а з іншого — сир. Складаємо хліб один на інший і злегка придавлюємо, щоб половинки склеїлися.
  5. Обсмажуємо тост з двох сторін до рум'яної скоринки по 1-2 хвилини. Готовий тост подаємо до столу, розрізавши на 2 частини.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Лише спробуйте! Кукурудзяний хліб за 10 хвилин - простий і смачний рецепт

понеділок, 6 травень 2024, 13:07

Ділимося смачним і дуже легким у виконанні рецептом від відомої американської актриси, який стане ідеальним доповненням для святкового столу, так і прекрасним перекусом, передають Патріоти України. Нещодавно у своєму Instagram-акаунті актриса Дженніфер...

Просто ідеально! Як приготувати смачний рулет - завиванець з картоплі та м’яса чи з горохом

понеділок, 6 травень 2024, 12:12

Приготуйте завиванець, який можна подати до столу на вечерю чи недільний обід для родини. До нього можна зробити соус та салат. Буде дуже смачне застілля, передають Патріоти України. Для приготування потрібні наступні продукти:. Картоплю відваріть та з...