Саме курячі ніжки найкраще готувати на обід. Вони чудово поєднуються з будь-яким гарніром та салатом. А для того, щоб м'ясо після запікання не було сухим, його потрібно правильно замаринувати.
Ідея приготування соковитих курячих ніжок в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Катерини Мовчан (katarina movchan) в Instagram. Зверху буде апетитна золотиста скоринка.
Інгредієнти:
Для маринаду:
Спосіб приготування:
1. Для маринаду всі інгредієнти зʼєднати в мисці.
3. Накрити миску плівкою.
4. Поставити в холодильник мінімум на годину.
5. Розігріти духовку до 170 градусів.
6. Курку помістити в рукав для запікання разом з маринадом.
7. Покласти в форму.
8. Випікати 60-70 хвилин.
Кімнатні рослини з великим гладеньким листям корисно натирати шкірочкою з банана, адже вона містить калій, кальцій, азот, магній та інші поживні речовини, передають Патріоти України. Можна зробити настоянку для вазонів. Для цього шкірку 1 банана залива...
На які проблеми зі здоров’ям можуть вказувати сухі губи, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Якщо проблема сухості губ не минає протягом декількох днів, а також супроводжується іншими симптомами — спрагою, слабкістю й лущенням шкіри, лікарі...