Ідеально навесні! З яких видів риби можна готувати шашлик

Зовсім скоро настане весна, а з нею й почнуться масові пікніки на природі. А посиденьки стають цікавішими поруч із багаттям і смачною їжею.

Подробиці

Шашлик з м’яса та птиці здається нам цілком звичним. Існує безліч способів приготування гідних страв. Але завжди хочеться спробувати щось нове та незвичайне. Тому можна приготувати на вугіллі і рибу. Але виникає певна складність, оскільки не вся риба підходить для шашлику.

Яку рибу можна вибрати?

У ресторанах, що спеціалізуються на шашликах, обирають дорогі види риби. Найчастіше вибір кухарів падає на сьомгу, осетра, тунця. Справді, ці сорти не тільки добре просмажуються та вражають своїм смаком навіть гурманів, але й можуть тримати форму.

Такий шашлик приготувати накладно. Можна звернути увагу на скумбрію. Вона теж не розпадеться на шматки під час смаження і розкриє свої смакові якості.

Шашлик зі скумбрії є дуже смачним. Особливо в тому випадку, якщо приготувати потрібний маринад. Найкраще змішувати оливкову олію, лимонний сік, часник та прянощі для риби. Також можна додати приблизно половину пучка петрушки. Достатньо залишити рибу в маринаді лише на годину, а потім приступати до приготування.

А ви це знали? Що не потрібно додавати у фарш для котлет, щоб не зіпсувати їх

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:30

Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...

Закуска від якої неможливо відірватися! Баклажани по-корейськи

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:15

Страва має пікантний і вишуканий смак, який сподобається навіть найвибагливішим гурманам, передають Патріоти України. Складові:. 1. Спочатку баклажани нарізають соломкою. Овочі солять, а потім перемішують. Залишають постояти на 15 хвилин. 2. У цей час ...