
Зовсім скоро настане весна, а з нею й почнуться масові пікніки на природі. А посиденьки стають цікавішими поруч із багаттям і смачною їжею.
Шашлик з м’яса та птиці здається нам цілком звичним. Існує безліч способів приготування гідних страв. Але завжди хочеться спробувати щось нове та незвичайне. Тому можна приготувати на вугіллі і рибу. Але виникає певна складність, оскільки не вся риба підходить для шашлику.
У ресторанах, що спеціалізуються на шашликах, обирають дорогі види риби. Найчастіше вибір кухарів падає на сьомгу, осетра, тунця. Справді, ці сорти не тільки добре просмажуються та вражають своїм смаком навіть гурманів, але й можуть тримати форму.
Такий шашлик приготувати накладно. Можна звернути увагу на скумбрію. Вона теж не розпадеться на шматки під час смаження і розкриє свої смакові якості.
Шашлик зі скумбрії є дуже смачним. Особливо в тому випадку, якщо приготувати потрібний маринад. Найкраще змішувати оливкову олію, лимонний сік, часник та прянощі для риби. Також можна додати приблизно половину пучка петрушки. Достатньо залишити рибу в маринаді лише на годину, а потім приступати до приготування.
Існують речі, які ніколи не варто дарувати іншим та приймати як подарунок. Вони можуть забрати з вас енергію та принести неприємності і біду. Про це розповів український мольфар Максим Гордєєв, передають Патріоти України. Неправильно обрані подарунки м...
Взимку ми часто забуваємо про питний режим, адже спрага відчувається значно менше, ніж у спеку. Проте саме в холодний сезон організм особливо потребує води, щоб підтримувати імунітет, шкіру та енергію, передають Патріоти України. Сухе повітря, опалення...