Ідеально навесні! З яких видів риби можна готувати шашлик

Зовсім скоро настане весна, а з нею й почнуться масові пікніки на природі. А посиденьки стають цікавішими поруч із багаттям і смачною їжею.

Подробиці

Шашлик з м’яса та птиці здається нам цілком звичним. Існує безліч способів приготування гідних страв. Але завжди хочеться спробувати щось нове та незвичайне. Тому можна приготувати на вугіллі і рибу. Але виникає певна складність, оскільки не вся риба підходить для шашлику.

Яку рибу можна вибрати?

У ресторанах, що спеціалізуються на шашликах, обирають дорогі види риби. Найчастіше вибір кухарів падає на сьомгу, осетра, тунця. Справді, ці сорти не тільки добре просмажуються та вражають своїм смаком навіть гурманів, але й можуть тримати форму.

Такий шашлик приготувати накладно. Можна звернути увагу на скумбрію. Вона теж не розпадеться на шматки під час смаження і розкриє свої смакові якості.

Шашлик зі скумбрії є дуже смачним. Особливо в тому випадку, якщо приготувати потрібний маринад. Найкраще змішувати оливкову олію, лимонний сік, часник та прянощі для риби. Також можна додати приблизно половину пучка петрушки. Достатньо залишити рибу в маринаді лише на годину, а потім приступати до приготування.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.