Пиріг-сирник - досить цікава і незвичайна випічка. З його
приготуванням впорається навіть дитина. Із вказаної кількості продуктів
вийде 20 порцій, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
140 грамів вершкового масла
380 грамів цукру
5 курячих яєць
300 грамів борошна
2 чайні ложки розпушувача
1 кілограм сиру
2 чайні ложки лимонного соку
750 мілілітрів молока
2 пакетики пудингу
Починаємо приготування:
У
чашку вбиваємо курячі яйця (2 шт.), додаємо цукрову пудру (140 г) і
перемішуємо. Потім додаємо розм'якшене вершкове масло і перемішуємо.
У
борошно додаємо розпушувач, перемішуємо і всипаємо в яєчну суміш. Все
добре перемішуємо і кладемо на стіл. Збираємо тісто в кулю.
Беремо деко і застилає пергаментним папером. Кладемо на нього тісто і розподіляємо, формуючи невеликі бортики.
Приготуємо
начинку. У чашку кладемо сир, додаємо яйця (3 шт.), цукрову пудру,
лимонний сік, молоко і пудинг. Все перебиваємо блендером.
Готову масу переливаємо в деко.
Ставимо пиріг в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів. Запікаємо протягом 30-40 хвилин.
Готовий пиріг охолоджуємо, а потім нарізаємо шматочками і подаємо до столу.
Християни східного обряду 30 квітня за новим стилем (13 травня за старим) вшановують Якова Зеведеєва, одного з 12 апостолів. За юліанським календарем цього дня згадують єпископа Симеона Персидського, мученика Адріана і папу римського Агапіта, нагадують...