М'ясні страви - це завжди виграшний варіант. Сьогодні вам розповімо, як правильно приготувати смачний фарш для будь-якої страви, передають Патріоти України.
Якщо ви зібралися готувати котлети, то в фарш потрібно обов'язково додати яйце. Основний секрет полягає в тому, що яйце потрібно спочатку збити і тільки потім влити у фарш. Не розбивайте відразу сире яйце в фарш, це зіпсує весь смак страви.
А ще, вмілі господині додають в фарш молоко. Цей хитрий прийом дозволяє тефтелям або голубцям мати приємний смак.
Якщо ви вирішили приготувати пельмені, то в фарш яйце кидати не обов'язково. Він і так виходить соковитим та пельмені не будуть розвалюватися, якщо правильно приготувати тісто. Але для приготування фаршу для вареників радимо додати одне яйце.
Вам потрібно:
М'ясо обов'язково помити, видалити весь жир, кістки та хрящики.
Нарізати м'ясо на невеликі шматочки, щоб помістилося в м'ясорубку.
Щоб фарш вийшов дуже смачним, соковитим та ніжним потрібно два або три рази пропустити через м'ясорубку.
Цибулю помити, почистити та розрізати на 4 частини.
Перекрутити з фаршем через м'ясорубку.
Якщо любите часник, то він не буде зайвим в фарші.
Посолити та поперчити фарш до того, як ви додасте яйце.
Фарш потрібно обов'язково відбити та тільки потім готувати.
Такий рецепт фаршу дуже простий, але підійде до будь-якої страви.
Якщо ви відчуваєте пекучий біль у грудях після їжі, це може бути печія, яку можна зупинити зміною раціону та безрецептурними ліками. Якщо симптоми трапляються рідко, не варто хвилюватися, оскільки достатньо уникати продуктів, що можуть спричиняти печію...
Заробляти в криптоіндустрії зможуть ті, хто знає, яка ціна криптовалюти зараз і як вона може змінитися. Котирування цифрових монет постійно коливаються, через що складно відстежити всі можливі стрибки. При цьому ринок пропонує кілька способів, які допо...