
Чим ще дуже добрий цей рецепт огірків, жодної метушні з окропом - залити, злити. Готуються швидко і просто, передають Патріоти України. Огірочки виходять чудовими, навіть зі звичайною картоплею. Взимку гарні у всілякі салати.
Інгредієнти
Приготування
1. Чашку, каструлю, тазик (в чому вирішите готувати) відправляємо на плиту. Сюди додаємо воду, цукор, сіль, насіння гірчиці і лаврушку. Нехай вода закипить.
2. За цей час переріжемо огірки, на досить великі шматочки. Дрібні взагалі можна різати навпіл. Природно огірки помили, хвостики прибрали (зрізали).
3. Як тільки вода закипіла, додаємо оцет, на 3 літри води йде 500 мл 6% (винного оцту). Якщо у вас 9% додавайте 360 мл.
4. Ще раз даємо маринаду закипіти (будьте обережні з оцтовими парами). І тепер додаємо порізані огірки.
5. Кілька хвилин помішувати і чекаємо коли огірочки поміняють колір. Після чого розкладаємо в підготовлені банки (стерилізовані, сухі).
6. Щільно закриваємо банки і прибираємо повільно остигати під теплу ковдру.
Такі огірки зберігаємо в підвалі, також вони відмінно стоять і в шафі (в квартирі).
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Консерви часто недооцінюють, але обрані правильно, вони можуть бути швидким, поживним і економним рішенням для щоденного раціону. Експерти радять звертати увагу на склад: короткий список інгредієнтів, без доданого цукру, солі та штучних добавок, у влас...
Смачний домашній бульйон - це класика будь-якого столу. Хоча приготування здається простим, ідеальний бульйон вимагає уваги та правильного підбору інгредієнтів, передають Патріоти України. Основні правила:. Три способи приготування:. Бульйон можна пода...