Чим ще дуже добрий цей рецепт огірків, жодної метушні з окропом - залити, злити. Готуються швидко і просто, передають Патріоти України. Огірочки виходять чудовими, навіть зі звичайною картоплею. Взимку гарні у всілякі салати.
Інгредієнти
Приготування
1. Чашку, каструлю, тазик (в чому вирішите готувати) відправляємо на плиту. Сюди додаємо воду, цукор, сіль, насіння гірчиці і лаврушку. Нехай вода закипить.
2. За цей час переріжемо огірки, на досить великі шматочки. Дрібні взагалі можна різати навпіл. Природно огірки помили, хвостики прибрали (зрізали).
3. Як тільки вода закипіла, додаємо оцет, на 3 літри води йде 500 мл 6% (винного оцту). Якщо у вас 9% додавайте 360 мл.
4. Ще раз даємо маринаду закипіти (будьте обережні з оцтовими парами). І тепер додаємо порізані огірки.
5. Кілька хвилин помішувати і чекаємо коли огірочки поміняють колір. Після чого розкладаємо в підготовлені банки (стерилізовані, сухі).
6. Щільно закриваємо банки і прибираємо повільно остигати під теплу ковдру.
Такі огірки зберігаємо в підвалі, також вони відмінно стоять і в шафі (в квартирі).
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...