Шашлик зі свинини дуже популярний. М’ясо з жировим прошарком, тож воно соковите та смачне, якщо дотримуватися технології приготування.
Для приготування потрібні такі продукти:
М’ясо наріжте середніми шматками. Надто малими не робіть, бо воно буде швидко висихати. Наріжте цибулю. Перемішайте зі свининою та приправте рештою інгредієнтів, які зазначені в переліку.
М’ясо повинно провести в холодильнику кілька годин, щоб добре промаринуватися. В результаті воно стане м’яким та ароматним. Залишається тільки його посмажити. Смачного!
Ринок вживаних авто продовжує зростати, і покупці шукають якісні пропозиції. Щоб ваша машина швидко знайшла нового власника і принесла максимальний дохід, експерти Vertu Motors радять звернути увагу на п’ять ключових моментів, передають Патріоти Україн...
Ситуація, коли в авто немає медичної аптечки, може статися з кожним водієм. Якщо під час зупинки поліція просить показати аптечку, а її немає - не варто панікувати. Юристи “Автотеми” пояснюють, як діяти, щоб уникнути штрафуЮ передають Патріоти України....