Шашлик зі свинини дуже популярний. М’ясо з жировим прошарком, тож воно соковите та смачне, якщо дотримуватися технології приготування.
Для приготування потрібні такі продукти:
М’ясо наріжте середніми шматками. Надто малими не робіть, бо воно буде швидко висихати. Наріжте цибулю. Перемішайте зі свининою та приправте рештою інгредієнтів, які зазначені в переліку.
М’ясо повинно провести в холодильнику кілька годин, щоб добре промаринуватися. В результаті воно стане м’яким та ароматним. Залишається тільки його посмажити. Смачного!
4 вересня за новим церковним календарем (17 вересня за старим) - день пам'яті священномученика Вавили, єпископа Великої Антіохії, і з ним трьох отроків, а також ікони Божої Матері "Неопалима Купина". у народі 4 вересня прозвали Цибулевий день. . За ст...
Боб-метелик - не просто модний тренд, а справжня філософія зачіски. Вона поєднує елегантність класичного боба з легкістю багатошарових "крилець", які обрамляють обличчя й створюють природний об’єм, передають Патріоти України. Цей варіант боба вирізняєт...