Ідеально в сезон! Винний маринад для дуже м’якого шашлику зі свинини

Шашлик зі свинини дуже популярний. М’ясо з жировим прошарком, тож воно соковите та смачне, якщо дотримуватися технології приготування.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • свинина — 2 кг;
  • червоне сухе вино — 200 мл;
  • винний оцет — 2 ст.л.;
  • цибуля — 2 шт.;
  • сушена кінза та коріандр — 25 г;
  • хмелі-сунелі — 50 г;
  • сіль, перець.

Як приготувати

М’ясо наріжте середніми шматками. Надто малими не робіть, бо воно буде швидко висихати. Наріжте цибулю. Перемішайте зі свининою та приправте рештою інгредієнтів, які зазначені в переліку.

М’ясо повинно провести в холодильнику кілька годин, щоб добре промаринуватися. В результаті воно стане м’яким та ароматним. Залишається тільки його посмажити. Смачного!

Це така смакота! Пончики з курячої печінки

понеділок, 10 листопад 2025, 9:45

Пончики бувають не лише солодкі, а й із сочевиці та навіть із курячої печінки. Печінкові пончики - це так смачно! А готувати їх дуже просто та легко. Напевно, такої смакоти ви ніколи не куштували. І це тим більше привід їх приготувати, передають Патріо...

Це така смакота! Домашня квашена капуста - рецепт хрусткої закуски

понеділок, 10 листопад 2025, 8:45

Кисла капуста - класика українського осіннього столу: проста, корисна, вітамінна та головне, приготувати її може кожен, навіть без кулінарних дипломів. На сторінці fermerka.ua поділилися перевіреним способом, який передається, здається, від покоління д...