Ідеально в сезон! Винний маринад для дуже м’якого шашлику зі свинини

Шашлик зі свинини дуже популярний. М’ясо з жировим прошарком, тож воно соковите та смачне, якщо дотримуватися технології приготування.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • свинина — 2 кг;
  • червоне сухе вино — 200 мл;
  • винний оцет — 2 ст.л.;
  • цибуля — 2 шт.;
  • сушена кінза та коріандр — 25 г;
  • хмелі-сунелі — 50 г;
  • сіль, перець.

Як приготувати

М’ясо наріжте середніми шматками. Надто малими не робіть, бо воно буде швидко висихати. Наріжте цибулю. Перемішайте зі свининою та приправте рештою інгредієнтів, які зазначені в переліку.

М’ясо повинно провести в холодильнику кілька годин, щоб добре промаринуватися. В результаті воно стане м’яким та ароматним. Залишається тільки його посмажити. Смачного!

Це справді працює! Як зберегти полуницю свіжою якнайдовше

неділя, 16 червень 2024, 17:57

Полуниця, якщо зберігати правильно, може лежати в холодильнику протягом тижня. Читайте поради, як вибирати, мити, зберігати полуницю, передають Патріоти України. Ретельно вибирайт полуницю. Купуючи ягоду, ретельно її огляньте, щоб виявити несвіжу. Плям...

Чому банани треба їсти щодня: Лікарі розповіли про користь цих фруктів

неділя, 16 червень 2024, 17:14

Банани - ситні та солодкі фрукти, які слід постійно включати до свого раціону, передають Патріоти України. Справа в тому, що в плодах багато вітамінів та мікроелементів, які позитивно впливають на стан організму. При цьому достатньо з’їдати лише один ф...