Ідеальний блиск і чистота: Як за копійчані засоби почистити будь-який посуд з нержавійки

Будь-який посуд з нержавіючої сталі потребує особливого догляду. Для чищення нержавійки багато хто купує дорогі засоби побутової хімії, але, на щастя, необов’язково витрачати зайві гроші, щоб досягти ідеального блиску кухонного начиння, передають Патріоти України.

У цьому матеріалі розповідаємо, як зробити домашній суперзасіб із недорогих компонентів. Вони є у кожній оселі. Про це пише cpykami.

Як зробити очисний засіб для нержавіючої сталі

У посуді з’єднуємо 3 столові ложки соди, 3 столові ложки перекису водню та 1 столову ложку будь-якого миючого засобу для посуду. Губкою наносимо засіб для чищення на нержавійку, залишаємо на 10 хвилин. Потім просто змиваємо. Ви приємно здивуєтеся результату!

Психологічний тест! Що відбудеться з вами до кінця весни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:08

Психологічний тест у картинці визначить ваше найближче майбутнє. Пропонуємо дізнатися, які зміни трапляться у вашому житті до кінця цієї весни, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і визначить, що ви помітили першим. Ваша підсвідомість да...

Це може здивувати! Відомий психіатр назвав разючу відмінність між успішними людьми та невдахами

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:58

Психіатр, доктор медичних наук, професор Олег Чабан стверджує, що відмінність між успішними людьми та невдахами можна розгледіти вже в роботі мозку. Як не дивно, але мозок успішної людини менш активний, ніж мозок людини з низьким рівнем IQ, передають ...