Ми звикли, що борщ - страва української кухні, і історично належить нашій країні. Але, як виявилося, популярність борщу давно вже вийшла за межі України, і його готують представники багатьох народів, зокрема, литовці. Про те, як приготувати холодний борщ по-литовськи, розповіли на сторінці lanka_food в Instagram передають Патріоти України.
«На оригінальність рецепту не претендую, сама спробувала його вперше і покажу вам, як я його готувала. Поки шукала рецепт, побачила різноманітні рецепти і назви абсолютно різні. Але вирішила приготувати цей», — пише автор відео.
Інгредієнти
2 середніх варених буряки
3 огірки
4 яйця варених
зелень
сіль, перець
500 мл кефір
2−3 ст. л. сметани
500 мл води
3 зубчики часнику
Приготування
Всі інгредієнти потрібно натерти на тертку.
Посолити, поперчити, нарізати зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля).
Додати сметану, кефір й перемішати.
Потім влити воду, якою регулюється густота страви, приблизно 500 мл.
Можна додати сік лимона або лимонної кислоти.
Готовий борщ повинен постояти в холодильнику години три. До столу подається з гарячою картоплею в прикуску.
Кущі малини, як правило, дуже легко вирощувати в садах, але є одне завдання, яке потрібно виконати в травні, щоб отримати щедрий урожай. Садівники зазначають, що малину потрібно удобрювати відразу після того, як вона почне цвісти, адже у цей період в...
Банани часто вважаються одним із найкорисніших фруктів завдяки своїй поживній цінності та універсальності у щоденному раціоні. Їх зручно брати з собою, легко поєднувати з іншими продуктами й вони чудово смакують, передають Патріоти України. . Однак, на...