
Ми звикли, що борщ - страва української кухні, і історично належить нашій країні. Але, як виявилося, популярність борщу давно вже вийшла за межі України, і його готують представники багатьох народів, зокрема, литовці. Про те, як приготувати холодний борщ по-литовськи, розповіли на сторінці lanka_food в Instagram передають Патріоти України.
«На оригінальність рецепту не претендую, сама спробувала його вперше і покажу вам, як я його готувала. Поки шукала рецепт, побачила різноманітні рецепти і назви абсолютно різні. Але вирішила приготувати цей», — пише автор відео.
Інгредієнти
2 середніх варених буряки
3 огірки
4 яйця варених
зелень
сіль, перець
500 мл кефір
2−3 ст. л. сметани
500 мл води
3 зубчики часнику
Приготування
Всі інгредієнти потрібно натерти на тертку.
Посолити, поперчити, нарізати зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля).
Додати сметану, кефір й перемішати.
Потім влити воду, якою регулюється густота страви, приблизно 500 мл.
Можна додати сік лимона або лимонної кислоти.
Готовий борщ повинен постояти в холодильнику години три. До столу подається з гарячою картоплею в прикуску.
Манго не лише смачне, а й корисне для серцево-судинної системи, особливо для жінок у постменопаузі, передають Патріоти України. Підсумок: Щоденне вживання манго може бути простою, але ефективною стратегією підтримки здоров’я серця та метаболізму.
Багато власників котів не раз бачили, як улюбленець випрошує молоко або сметану. Упродовж століть молочні продукти вважалися корисними для кішок, а їхню «любов» до сметани навіть увічнили в анекдотах і приказках. Проте ветеринари попереджають: цей попу...