Якщо ви хочете швидко приготувати скумбрію у маринованому вигляді, то цей рецепт — ваша знахідка. Пів години — і рибка готова.
Обов’язково при такому приготуванні порізати скумбрію шириною не більше, ніж 5 мм. Це для того, щоб швидкий маринад устиг приготувати рибу.
Змішайте 0,5 ст.л. солі, 1 ч.л. цукру, 1 ч.л. лимонного соку чи столового оцту, після чого додайте 1 ст.л. олії. Залийте скумбрію та добре натріть нею шматочки.
Загорніть у харчову плівку та відправте у холодильник. Через 30 хвилин малосольна, ароматна скумбрія буде готова до вживання.
Замість солі можна використати соєвий соус, а для гостроти та більш пікантного смаку додайте лимонний перець.
Така скумбрія стане вашим улюбленим експрес-варіантом до обіду.
Сонцезахисний крем - незамінний засіб у спекотну пору року, який захищає шкіру від шкідливого ультрафіолету. Проте, він часто залишає неприємні плями на одязі, особливо на білому, які важко вивести звичайним пранням, передають Патріоти України. Плями з...
Прибирання ванної кімнати не обов’язково має бути каторгою. Якщо ви втомились від шкрябання сантехніки до блиску, спробуйте домашні методи, які легко й швидко усунуть осади мила і вапна. Головне - систематичність і прості інгредієнти з кухонної шафки. ...