Ідеальний рецепт! Як замаринувати скумбрію, щоб їсти через 30 хвилин

Якщо ви хочете швидко приготувати скумбрію у маринованому вигляді, то цей рецепт — ваша знахідка. Пів години — і рибка готова.

Подробиці

Обов’язково при такому приготуванні порізати скумбрію шириною не більше, ніж 5 мм. Це для того, щоб швидкий маринад устиг приготувати рибу.

Змішайте 0,5 ст.л. солі, 1 ч.л. цукру, 1 ч.л. лимонного соку чи столового оцту, після чого додайте 1 ст.л. олії. Залийте скумбрію та добре натріть нею шматочки.

Загорніть у харчову плівку та відправте у холодильник. Через 30 хвилин малосольна, ароматна скумбрія буде готова до вживання.

Замість солі можна використати соєвий соус, а для гостроти та більш пікантного смаку додайте лимонний перець.

Така скумбрія стане вашим улюбленим експрес-варіантом до обіду.

Бережіться! Популярна закуска може стати причиною раку кишечнику

понеділок, 9 червень 2025, 8:56

Сир — улюблений інгредієнт багатьох страв, від пасти до салатів. Проте нове дослідження Медичного коледжу Бейлора показало: надмірне вживання сиру може суттєво змінювати склад кишкової мікрофлори і підвищувати ризик розвитку колоректального раку. Вчені...

Народні прикмети на 9 червня. Чому цього дня українці традиційно уникали носити чорний колір

понеділок, 9 червень 2025, 7:08

9 червня за новим календарним стилем (22 червня - за старим) - день пам'яті святителя Кирила, архієпископа Олександрійського. У народі - Кирилів день. За юліанськии календарним стилем сьогодні день пам'яті священномученика Ферапонта, єпископа Сардійсь...